Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zdravím všechny sedlčanské házenkáře.

Tak nám začala nová sezóna. A začala ve velkém stylu - ne sice, co se týká počtu hráčů, ale spíš co kvality. Docela mě překvapilo, že se letní výpadek moc neprojevil na výkonnosti hráčů. Třeba za to vděčíme letnímu soustředění na Podskalí ...

Tak tedy ... V deseti lidech jsme se sešli  krátce před osmou hodinou v tělocvičně 1. ZŠ Sedlčany. Po chvilce rozehrávání jsme rozdělili týmy:

Šimi, Pišulka, Karel, David a Patrik
vs.
Přemek, Standa, Kuba Diviš, Ondra a Dáreček

Na první pohled to vypadalo, že favorit utkání je zřejmý. Nemalé zkušenosti Šimiho týmu mluvili jasně. Soupeř je však překvapil nasazením a rychlou hrou. Hlavně Dáreček řádil. Ze začátku se sice rozjížděl pomalu, ale postupem času získával střeleckou jistotu, a nastřílel tak spoustu branek. Na druhé straně mu dokázal sekundovat jen Patrik, který hrál na stejném postu (pravé křídlo). Toho však svým výkonem nepodpořili spoluhráči, takže do závěrečného souboje na dvě branky šel Přemkův tým s vysokým náskokem.

Jak už to tak ale bývá, ani vysoký náskok a lepší výkon nezaručují ve hře vabank vítězství. Tak to bylo i tentokrát, takže po tréninku se mohli radovat obě mužstva - Přemkovo mohlo být hrdé na svůj statečný výkon, Šimi a spol. se mohli radovat z výhry.

Krátká a nepříliš hojně obsazená tiskovka tentokrát probíhala v restauraci u Krčína, kde padlo několik piv, limonád a becherovek.

Sportu zdar.

Přemek
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Omluva

(standa, 15. 10. 2009 22:12)

Omlouvám se z tréninku 16.10.2009 kvůli školení doufám že se obejdete beze mě a sejdete se v hojném počtu. Sportu zdar :-) preje Standa.

v pátek

(Katka, 13. 10. 2009 12:59)

Doufám, že se sejdeme i tento pátek, chci si konečně zaběhat! A jedna dobrá zpráva: Honza Š. má posilu!

pohádka

(Kuba, 11. 10. 2009 20:20)

Tak touhle povídačkou nás Laski krmí už dobré dva roky :-D

Jen pár oprav :-)

(ŠiMi, 8. 10. 2009 20:12)

Dáreček a Patrik hráli oba levé a nikoliv pravé křídlo, ale jinak je pravda, že oba předvedli vynikající výkon. Nešlo o Šimiho družstvo, nýbrž o družstvo Pišulky. A dále nač ta skromnost v Přemkově týmu podalo vynikající výkony více hráčů, jen namátkou mě napadá Přemek, Kuba a v bráně vždy jistý Standa, Ondra také dokazuje, že talentu má na rozdávání, takže je evidentní, že zkušenosti dneska žádný zápas nerozhodnou. Sportu zdar a házené zvlášť.
PS. Mluvil sem s Laskim a zvažuje, že by výjimečně dorazil na trénink bohužel mu to může vyjít jen jednou za 3 týdny a ještě má problém s dopravou do Sedl., ale uvidíme :-)