Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zdravím všechny příznivce sedlčanské házené,

Letní pauza se pomaličku chýlí ke konci, a proto nezbývá než začít myslet na podzimní tréninky...
Krátce bych se však ještě ohlédl do minulosti - na letní soustředění. Na Podskalí jsme se sešli v celkovém počtu osmi lidí i s externími posilami. Proto jsme si skvěle zahráli fotbal, nohejbal, basket, volejbal, pinčes, atd. Předpokládám, že všem zúčastněným se líbilo, neboť jsem slyšel jen a jen pozitivní ohlasy.
Doufám, že až Katka bude mít trochu volného času, tak sem dá pár fotek na ukázku, aby všichni nepřítomní viděli, jak fajnově jsme se tam měli a příště přehodnotili své priority a vydali se soustředit k Vltavě taky!

A teď zpět k házené. Tento pátek 4.9. jsme uspořádali první neoficiální trénink na Vyšehradě. Účast byla až překvapující! Harry se Stáňou, Karel, David, Malda, Standa, Patrik, Šimi starší, Katka, Kuba D. a Jana s přítelem, kterého se možná povede do týmu také postupem času angažovat.
No co si budeme povídat, pátek byl na přestupy bohatý. Došlo k další spolupráci mezi sedlčanskými softballisty a házenkáři. Začalo to tím, že dva softballisti hrají házenou (Kuba D., Hajčus), házenkář Karel začal trénovat mladé softballistky (dokonce i rozhodovat softbalová utkání http://www.pegas.sedlcany.cz/fotogalerie.php?folder=foto/kadetky/090816_mozolov/ ) a zatím nejnovější propojení zařídil Šimi, kdy se upsal softballistům, jako právoplatný hráč. Hned v neděli nastoupil ke svým prvním utkáním a zvládl obě vyhrát. Gratulujeme!!! :-)

Kapitán Přéma se páteční akce nezúčastnil, ale všem vzkazuje, že první trénink se uskuteční 2.10.2009 v tělocvičně 1.ZŠ Sedlčany od 20:00.

A David ještě apeluje na dochvilnost- takže buďte tam všichni včas - tedy v 19:45.

Těším se na shledanou,
Kuba D.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jupi jeee

(Katka, 17. 9. 2009 0:32)

¨Musím se přiznat, že jsem přes prázdniny naprosto odvykla sledovat naše stránky :o( Takže na Kubův perfektně a vtipně napsaný článek mě musel upozornit až Přéma :o) Fotky slibuji, ale nevím, kdy se k tomu dostanu. Tak příští pátek čus :o)

No konečně to někdo napsal ....

(ŠiMi, 15. 9. 2009 23:03)

Super článek Kubíku! Je vidět, že Ti přes prázdniny neodumřely všechny buňky, jak by se dalo předpokládat, a stále Ti to myslí. Možná bys mohl napsat i kraťoučký článeček o Fantastickém festivalu u Harryho na zahradě, který byl na účast házenkářů také bohatý. Tedy pokud si pamatuješ žes tam byl :-DDD