Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dlouho před osmou hodinou přešlapovali první nedočkavci (Přemek a Kuba Pařízek) před tělocvičnou a vyhlíželi ostatní spoluhráče. Nejprve se dočkali Katky, která se ovšem držela v povzdálí a takticky vyčkávala, kolik nás bude. Jako další dorazil Harry, který se ovšem přišel kvůli zdravotní problémům jen omluvit. Pak už kolem osmé hodiny v rychlém sledu přišli Honza, Standa, David a Jana. Pořád nás ale bylo jen sedm. Projevil se v nás však optimistický duch, který věřil, že osmý hráč na sebe nenechá dlouho čekat. Převlékli jsme se a bez váhání jsme začali hrát fotbal. Co také jiného v tomto počtu.

Rozdělení družstev bylo ze začátku následující: Standa, Kuba a Přemek vs. David, Honza, Katka a Jana. I v menším počtu však kluci v bílých trikách přehrávali smíšené družstvo. Ne sice nijak výrazně, ale k vedení to stačilo. Aby se situace zdramatizovala, provedl Přemek první převlékání dresu, aby mohl hrát za barevné, a prohodil se s Katkou. Situace se však záhy vyřešila sama. Dorazil totiž osmý hráč - Martin Vodňanský. Přemek a Katka se navrátili do svých původních týmů a kluky ještě posílila Jana.

A posila to byla více než platná. Její výkon zaslouží opravdovou pochvalu. Do útoku se sice nehrnula (i když gól si na své konto připsala), zato se projevila jako důsledná obránkyně, když dokázala vzorně střežit Katku (občas ovšem za cenu faulu). Ta to bohužel odnesla několika pohmožděninami, které však určitě nebyly způsobeny úmyslně, ale jen a jen ohromným Janiným nasazením a zápalem pro hru.

Za zmínku ještě stojí Kubův výkon. Nejen že se předvedl coby skvělý střelec, ale navíc dokázal dávat branky z neuvěřitelných pozic a v akrobatickcýh polohách. Díky tomu si připsal na své konto i dvě branky hlavou.

Ve hře mělo mírně navrch družstvo "světlých" ("bílí" + "žlutá" Jana), což prokázalo v závěrečné hře na dvě branky a zaslouženě si odneslo vavřín pro vítěze.

O tiskovou konferenci tentokrát mnoho hráčů zájem neprojevilo, takže jsme se ihned po tréninku rozešli do svých domovů.

Na závěr ještě zbývá doplnit informaci o možném náhradním termínu. Jako optimální se prozatím jeví pondělí 11. května. Ještě zbývá zjistit, co na to soupeř. Jakmile budu vědět víc, včas se to na stránkách objeví. Takže čile piště, jak se vám zvolený termín hodí a závazně se hlaště, až můžeme nějakým způsobem začít řešit dopravu a ubytování.

Sportu zdar.

Přemek
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dovolená

(Kuba, 9. 4. 2009 19:19)

Vůbec se Přémovi nedivim, že se mu z Karibských ostrovů nechce letět zpět jen kvůli jednomu zápasu :-))

Dovolená

(Přemek, 9. 4. 2009 17:33)

4.5. už si budu užívat dovolenou a moc se mi nechce si z ní odskakovat do Prahy.

4.5.

(Katka, 9. 4. 2009 8:54)

Přemku, tvoje pondělní akce by se nedala přesunout?

přátelák

(Přemek, 9. 4. 2009 8:32)

Situace ohledně přátelského utkání se nadále komplikuje. Soupeř 11.5. nemůže (hraje soutěž či co). Jediný volný termín je 4.5. nebo až konec června. Promýšlejte tedy co dál, ať se zítra na tréninku můžeme domluvit.

účast

(Kuba, 7. 4. 2009 10:55)

Tak hlásim, že 11.5. opět můžu a platí vše, co jsem psal původně!
Jo a v pátek ještě nevím, zda dorazim...podle toho, jestli půjde Přéma ;-))))