Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vzácná návštěva na pátečním tréninku

3. 11. 2014

Při cestě do haly jsem si říkal, jak nebudu už na tréninku nikoho znát, protože jsem tam dlouho nebyl ... chvílemi jsem to chtěl otočit a jít zase dělat gaučing ... nicméně jsem překonal obavy a na trénink dorazil.

A rozhodně jsem neprohloupil!!

Za tým A hráli tito borci: Přemek, Patrik P., ŠiMi, Harry
Za tým B hráli tito borci: Martin V., Láďa, Hajčus, Dáreček a má maličkost

Pokladní bohužel nedorazil, proto mu doporučuji, aby si napsal tento seznam a vymohl na nich pohledávku za páteční trénink ;-)

Hráli jsem 4 na 4, tým B jednoho hráče střídal. Hra byla velmi vyrovnaná, ale početnější tým měl přeci jen navrch. Nastřílel 3x více gólů, nicméně skóre po základní hrací době bylo vyrovnané. Bylo to tím, že počítající hráč z týmu A některé góly protihráčů nepočítal nebo ty jejich počítal za 3 :-)

Na dva vítězné jasně dominoval tým B, kdy nejprve vstřelil gól po ukázkové akci, následně sice inkasoval, ale to vyvolalo ohromný tlak, při kterém si hráči týmu A doslova museli stoupnout na brankovou čáru, aby tam ucpali všechny skulinky. I tak se jim nepodařilo neinkasovat. Po další rychlé akci bylo dokonáno a mohlo se jít konečně na hrad :-)

Házené zdar

Laski

 

PS: Byl to opravdu pěkný, vyrovnaný fotbálek, bez zbytečných faulů, plný velmi hezkých akcí na obou stranách. Pochvalu zaslouží všichni zúčastnění!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dorazím

(Šimi ml., 7. 11. 2014 8:02)

Už si nemůžu hrát na nastydlého - kdybych čekal až budu zdravý, tak se tam taky můžu objevit až o Vánocích...takže dorazím a buď se dorazím nebo ne :-)
Honza.

Lhát se nemá

(David, 6. 11. 2014 9:58)

Kubo. Lhát se nemá. Příště můžeš počítat ty. Počítal jsem správně. Jinak doazím.

7.11. přijdu

(Katka, 5. 11. 2014 21:59)

a už se těším

ucast

(standa + misa, 5. 11. 2014 20:02)

Dodatecne bych chtel omluvit neucast na minulem treninku a v patek s brachou dorazim.:)

účast

(Malda, 5. 11. 2014 13:17)

Ty jo, vědět, že se minule sešel "old-dream-team", tak bych se vykašlal na fotbal a šel na házenou vstříc tvrdým loktům a kolenům pěkně do břicha :-)

účast

(Lucka, 4. 11. 2014 11:05)

Pěkný článek :-) V pátek opět dorazím