Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink dne 22. 3.

25. 3. 2013

V pátek krátce před 20. hodinou jsme se sešli k pravidelnému tréninku. Přihlášených bylo dostatečné množství, tak jsme se šli rovnou převléknout. Bohužel ani 9 hráčů na házenou nestačí, tudíž jsme opět zvolili náhradní program v podobě fotbálku. Rozcvička byla obohacena dovednostní soutěží s házenkářským míčem o tom, kdo dostane míč ze sítě, která je zavěšená pod stropem. Nejvíce přesných pokusů měl David. Následoval Divoch a Honza. Ještě, že na trénink nosíme alespoň dva míče, jinak bychom byly v… Za kapitány byli určeni služebně nejmladší hráči a to Pavel a Michal.

Pavel si zvolil do družstva Katku, Honzu, Pařeze a po půlce zápasu se přidal i Dárek.

Michal si zvolil tyto spoluhráče: Davida, Divocha, Jitku a opozdilce Šimiho.

Hned od počátku byla hra i přes početní převahu Michala a spol. velice vyrovnaná. Přesto ale branky padaly většinou do sítě Michala a spol. Po chvilce si družstvo Pavla vypracovalo mírný náskok, který s příchodem Dárka narostl až na 10 branek. Michalovo družstvo se však ke konci zápasu vyhecovalo a vyhrálo alespoň nadstavbovou část v podobě dvou branek za sebou.

V družstvu Pavla zazářil nejvíce sám kapitán. S kličkami a s přehledem ve hře na něj nikdo nemá. Skvěle si držel míč a bylo velice složité mu ho vzít. Většina jeho přihrávek našla adresáta. Výborně kombinoval se všemi spoluhráči a rozjížděl většinu akcí. V obranné fázi zahrál svůj vysoký standard. Pavla výborně doplňovala Katka. Tu a tam sice předvedla nekvalitní zakončení, ale i tak byla velice platnou členkou teamu. Katka si zaslouží pochvalu i za bránění. I v brance jí to docela šlo. Plícemi teamu byl Pařez. Tréninkové manko už dohonil a představil se ve výborné fyzické kondici. Předvedl několik přesných zakončení a společně s Pavlem několikrát vyškolili celou obranu soupeře. V obranné fázi hrál taky dobře. V brance se určitě taky nenudil a předvedl několik pěkných zákroků. Nepostradatelným členem teamu byl i Honza. Svojí bojovností dokázal vyburcovat svoje spoluhráče k maximálnímu výkonu. I když ztratí míč, tak o něj zabojuje, což se o některým protihráčích říci nedá. V obranně výborně četl hru a přesně přihrával do smrtících brejků. Dal i několik branek. Příchod Dárka ještě více zkvalitnil hru Pavlova teamu. V útoku se dostal do několika šancí, ale myslím si, že v obraně mu to šlo lépe.

V Michalově teamu zahrál dobře Divoch. Fyzičkou se může rovnat Pařezovi a Pavlovi a fotbalovostí taktéž. I proto dal několik pěkných branek. Dobře kombinoval se všemi spoluhráči. V útoku byl nepostradatelným členem teamu. Bohužel v brance toho moc nepředvedl, neboť ho spoluhráči nechávali vždy v přečíslení. V brance zazářil hlavně Šimi. Nepustil za svá záda žádnou lacinou branku. Obrana byla jeho nejsilnější stránkou. Několikrát exceloval v útoku díky svojí rychlosti. Šimiho dalším plusovým bodem je vstřelení poslední branky zápasu. Sám kapitán se velice snažil. Michal podal jak v útoku, tak v obraně, velice solidní výkon. Jeho fotbalová minulost se holt nezapře. Pro své spoluhráče připravil spoustu šancí. V brance předvedl několik pěkných zákroků. Nedílnou součástí teamu byla i Jitka. Dostala se do několika šancí. Některé dokázala proměnit a vybojovala mnoho míčů pro své spoluhráče. V obraně hrála vysunutého hráče, který se snažil odebírat protihráčům míč. U vlastního pokutového území se však moc často neobjevovala, neboť to její spoluhráčí svojí bojovností zvládli sami. Posledním hodnoceným je David. V obraně zahrál svůj nadstandardní výkon. Dobře rozehrával na své spoluhráče a přesně přihrával do šancí všem svým spoluhráčům. V brance měl několik těžkých zákroků. V útoku připravil hodně šancí.  Ve střílení branek to však moc slavné nebylo, neboť chtěl nechat vyniknout svoje spoluhráče. Svojí jedinou branku dal až ke konci zápasu. Fyzicky se vydal ze všech sil a svoje spoluhráče neustále povzbuzoval k lepším výkonům.

Hra byla fyzicky náročná. Pavlovo družstvo bylo lépe fyzicky připraveno. Hrálo se velice čistě. Žádný ostřejší zákrok se nekonal. Štěstí se tentokráte přiklonilo k Michalovi a spol. Tímto bych rád poprosil všechny členy, aby psali svoje účasti či neúčasti včas. Pevně doufám, že se sejdeme i na velký pátek a výborně si zahrajeme.

S  přáním příjemně stráveného týdne se loučí David Jindrák, DiS

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nepřijdu

(Petr, 29. 3. 2013 17:01)

nemoc přetrvává

Michal příjde

(David, 29. 3. 2013 11:02)

Tak Michal taky dorazí. Takže je nás 7. Snad ještě někdo dorazí.

Účast

(David, 28. 3. 2013 21:07)

Já a Pavel dorazíme. Michal se mi zatím neozval. Takže sumář: David, Pavel, Přemek, Pařez, Katka a Šimi. Tak uvidíme jestli se ještě někdo přidá. Mohl by přijít Standa a Petr. Dlouho jsem Petra neviděl. No uvidíme.

5.4.2013 - trénink není

(ŠiMi, 28. 3. 2013 14:49)

5. dubna mají tělocvičnu pronajatou florbalisti, takže trénink na tradičním místě být nemůže, můžeme zkusit najít alternativní prostor - dohoneme zítra na tréninku.

Trénink 29. 3. 2013 bez změny.

neúčast

(Šimi ml., 28. 3. 2013 10:12)

V pátek jsme oba mimo Sedlčany, takže bohužel nedorazíme. A to je mi moc líto, obzvášť když přijde Přemek :-(

v pátek přídu

(Pařez, 27. 3. 2013 17:18)

když se nic nepokazí měl bych dorazit

účast

(Přemek, 26. 3. 2013 16:42)

Jak to tak vypadá, ne a ne se sejít na házenou. Nedá mi to tedy, abych vás alespoň jednou nepodpořil. Třeba to vyburcuje i ostatní absentéry - třeba Laskiho :-) .

Davide díky za článek

(Kuba D., 25. 3. 2013 22:47)

I já se snažil ze všech sil - paradoxně jsem jich měl nejvíc na konci zápasu, když vám vše docházeli. Asi jsem je na začátku moc šetřil a nešel jsem do toho naplno :-) Ale třeba to bylo dobře a díky tomu jsme nedostali na konci tak velký nářez ;-)

V pátek nedorazím. Ten následující je ještě ve hvězdách.

Davide díky za článek

(ŠiMi, 25. 3. 2013 22:26)

Davide díky za článek, je vidět, že si srdcař a píšeš je nejčastěji. A slibuji, že se v bráně polepším, aby jste příště nemuseli tolik trnout. Ještě bych dodal, že jsme zkoušeli krásné kombinace, které nám mnohdy vyšli a bylo to fotbalově to nejlepší, co jsme v pátek hráli

my jdeme

(ŠiMi + Katka, 25. 3. 2013 21:28)

a už se moc těšíme