Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink 6. 3. 2015

9. 3. 2015

Na tradiční páteční fotbálek se tentokráte dostavilo 12 borců. Protože jsem dorazil později, tak ani nevím, jakým způsobem proběhlo rozdělení do jednotlivých týmů. Předpokládám, že se konala tzv. “Davidova losovačka“, která se v poslední době osvědčila.

Složení týmů bylo následující:

Žlutí: David, Standa, Míša, Pařez, Štěpán, Bořek

Barevní: Pavel, Jirka, Martin, Malda, Číman, Michal

Hra probíhala od začátku ve vysokém tempu, kdy v první půlhodince dominovali barevní, kteří si vypracovali až 10ti brankový náskok. S přibývajícím skóre bylo zřejmé, že bude muset dojít ke změně složení obou týmů. Hrozilo totiž, že se David s nastalou situací nesmíří a odejde domů J.

Výměna proběhla formou kus za kus. Jmenovitě tým barevných opustil Pavel, který byl nahrazen Bořkem z týmu žlutých. Po nastalé výměně se výkony obou mužstev (tentokráte si tento termín mohu dovolit) značně vyrovnaly. S přibývajícím časem, kdy barevnému týmu docházely síly a také invence, začal tým žlutých mocně dotahovat skóre. Barevní ovšem s vypětím posledních sil uhlídali vítězství v základní části (alespoň doufám, že to tak bylo).

Hra na dvě vítězné branky již byla jednoznačná záležitost žlutého týmu, který dvěma rychle vstřelenými brankami ukončil celý trénink.

Výkony jednotlivých hráčů bych ohodnotil následovně. Z týmu soupeře (žlutí) bych vyzdvihnul zejména spolupráci Pavla s Davidem, kdy si oba vyhověli v kombinaci a jejich akce končily ve velké míře vstřelenou brankou. Nejlepším hráčem týmu žlutých bych označil Pavla, za jeho komplexní výkon v útoku i v obraně. Chvíli jsem myslel, že bych za nejlepšího hráče označil Davida, ale vzhledem k tomu, že mě ještě dnes bolí nohy, od toho jak mě pokopal, má David smůlu J. Směrem dopředu předvádí již delší dobu kvalitní výkony také Standa (zaujala mě hlavně jeho rychlá klička), který je vždy pro soupeře velkým nebezpečím. Naopak v obranné fázi podal kvalitní výkon Štěpán (musím uznat, že jsem se přes něj mockrát do zakončení nedostal). Pařez jako tradičně vyniknul hlavně svou pohyblivostí a ochotou obětovat se pro tým. Poslední v týmu žlutých (nikoli výkonem) je Míša, který se trénink od tréninku lepší. Velké zlepšení je vidět hlavně v tom, že zpřesnil přihrávku a zvyšuje si tak svoje statistiky nahrávek na gól.

V týmu barevných bych tentokráte za nejlepšího hráče označil Martina, který velmi dobře pracoval směrem dozadu a také myslím, že toho ze všech hráčů nejvíce naběhal. Směrem dopředu se nejvíce prosazoval Malda, který vždy nějakým neuvěřitelným způsobem dotlačí míč (včetně obránců) do sítě. Velkou jistotu v koncovce předvádí Číman, kterého bych se nebál označit za nejvíce efektivního hráče, když ze svých tří šancí vstřelil tři gólyJ. V obranné fázi a rozehrávce je velmi jistý Jirka, který svůj výkon vždy okoření povedenou střelou z dálky, která skončí gólem. Bořek je velký fotbalový pracant, jehož největší devizou je velké procento odebraných míčů soupeři, což potvrdil i tentokrát.

Fotbalu zdar!

Michal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Číman přijde

(Číman přijde, 13. 3. 2015 18:59)

Číman přijde

neůčast

(Jirka, 13. 3. 2015 13:35)

Bohužel dnes nedorazim. Jedu pryč. Jirka

Neúčast

(Michal, 13. 3. 2015 12:41)

Ahoj, dnes nedorazím.

ÚČAST

(STANDA a MICHAL, 12. 3. 2015 17:26)

Přijdeme.Jo a jsme pátý.

Účast

(David, 12. 3. 2015 16:57)

Pátečního tréninku se rozvněž zúčastním. Takže jsem 4. Kdo další se přidá? Pište, pište at si hezky zahrajeme. David

účast

(Lucka, 12. 3. 2015 11:56)

Jsem třetí..

druhej!

(Malda, 11. 3. 2015 21:17)

tralalaaaaa

(Divoch, 10. 3. 2015 21:41)

Hlásím se jako první a už se těšim.