Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink 28. 2. 2014

2. 3. 2014

V páteční podvečer v tradiční čas na tradičním místě proběhl trénink Sedlčanských házenkářů. Hra v házenou zdá se je minulostí a tudíž není problém s počtem trénujících hráčů, neboť na fotbálek v páteční podvečer se vždy pár odvážných najde, trocha statistiky: 9 hráčů, 1 dorostenec a 1 sněhurka.

žlutí: Pavel, Lucka, Malda, ŠiMi, Lukáš,

barevní: Michal, Jirka, Petr, David, Míša, Standa

 

Hra byla překvapivě jednoznačná. Ač se dle lozložení týmů zdálo, že budou mít mírně navrch barevní skutečnost byla naprosto odlišná. Barevní nehráli špatně, byl to takový profesorský výkon, hezká přihrávka, pokus o brejk, střela - hlavně se nezpotit. To žlutí zapnuli hned na začátku na 4, postupně přeřadili ještě výš a nakonec zařadili i stupeň nejvyšší. Počáteční vedení žlutých 7:0 bylo neustále navyšováno, rozdíl ve skore byl už tak vysoký, že jej David raději ani neříkal hlasitě.

Nebudu hodnotit všech 11 hráčů, z barevných si zaslouží pochvalu malý Míša, který skutečně bojoval, nevypouštěl souboje a atakoval i soupeře, kteří jej násobně převyšovali jak hmotností, tak velikostí, svůj skvělý výkon potvrdil i jistě proměněným pokutovým kopem. Žlutí hráli kolektivně, běhali a kombinovali, takže musím tradičně pochválit Pavla - skvělý výkon a Lukáše mimořádná obětavost v bráně i při čištění prostoru v pokutovém prostoru.

Mimořádná událost - 3 x trefený David. David byl tentokrát za otloukánka a přejme mu, že 3 tvrdé střely, které 2x vytěsnil pro muže velmi choulostivým způsobem a 1x vytáhl jistý gól obličem (já bych se zkusil uhnout).

Hra na 2: Na dva vítězné byla překvapivě vyrovnaná, při matchballu barevných šel Petr sám na golmana, nedal a logicky přišel trest. Žlutí proměnili tuším svůj 3 matchball a jejich radost tak mohla pokračovat i na potréninkové tiskovce.

Příští pátek bude přátelák s mlíkařema, tak piště, kdo dorazí, ať to není ostuda. Přátelák se bude hrát v tělocvičně v čase běžného tréninku.

 

                                                                                                    Přeji všem úspěšný týden ŠiMi

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ciman

(:D, 7. 3. 2014 17:45)

Já dorazim :D

neúčast

(Jindra, 7. 3. 2014 13:55)

Ahoj,

už jsem po dlouhé době zase doma, nicméně tento pátek + víkend musím ještě zůstat v Praze. Příští týden už snad přijdu.

neúčast

(Šimi ml., 7. 3. 2014 9:30)

Ahoj,
omlouvám se za pozdní omluvu, ale dneska mám "pracovní" záležitost.
Jestli jsem to dobře pochopil z komentáře, tak brácha přijde,takže rozlišováky a merunu přinese on...
Doufám, že si zahrajete a vyhrajete.
Honza

neucast

(pavel, 7. 3. 2014 7:16)

Dnes mi to bohuzel nevyjde...

přijdu

(ŠiMiRR5RZ, 7. 3. 2014 6:58)

měl bych dorazit

omluvenka

(Pařez, 6. 3. 2014 19:54)

omlouvám se nedorazim

ÚČAST

(STANDA a MICHAL, 6. 3. 2014 19:42)

Přijdeme nebo se budeme dívat.

Neúčast

(Michal, 6. 3. 2014 18:50)

Ahoj, v pátek nedorazím. Ale určitě si s mlíkařema poradíte i beze mě :-)

Účast

(David, 6. 3. 2014 11:04)

Já dorazím. Doufám, že tam s Maldou nebudu sám. Tak doražte taky, at mlíkaře porazíme. Pište, pište, pište účasti i neúčasti. David

neúčast

(Lucka, 5. 3. 2014 9:27)

Ahoj, vzhledem k tomu, že bude přáteláček, tudíž Vás jistě bude dost, tak se bohužel nezúčastním, mám zápasy v pinčesu a asi bych to nestihla.. a takhle aspoň nemusím chvátat.. :-) Tak ať jim to nandáte!!!! :-)

v pátek dorazim

(Malda, 4. 3. 2014 22:37)

a mlíkaře pěkně podojíme!