Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink 20. ledna 2011

25. 1. 2012

V pátek 20. ledna se před tělocvičnou sešlo opět jen 6 lidí a tak opět došlo na tradiční fotbálek. Jako vždy, jsme museli chvíli přemlouvat Přemka, aby se převlékl a šel hrát. Jako pozitivum bych viděl to, že jsme se sešli před osmou (pokud jsme přetáhli, tak rozhodně jen o málo) a tak jsme se mohli vyběhat celou hodinu a půl.

 

O rozhození sestavy se postaral náš šéf a pokladna v jedné osobě a dospěl k naprosto vynikající sestavě:

 

Žlutí: Přemek, Kuba D., Jíťa

Nežlutí: David, Pavel, Šimi

 

Z počátku to vypadalo, že se bude jednat o nadvládu nežlutých, nicméně po chvíli Šimiho běh začal připomínat chůzi nemocné želvy a tak žlutí srovnali krok a nastala dlouhá bitva, ve ktéré se vedení přelévalo z jednoho týmu na druhý. Hrálo se se sklopenými branami a gól hlavou se počítal za 2. Ani nemusím dodávat, že pokusů dát dvoubodový gól bylo hned několik,ale do sklopené branky to je opravdu těžké. Nakonec se to povedlo,ale to bych předbíhal. Výkony jednotlivých hráčů byly standardní – Divoch a Přemek lítali jako by měli v pozadí vrtuli, Pavel a David předváděli pohledný spíše silový fotbal a Šimi pomohl svému týmu nejlépe tak, že si šel odpočinout do branky. No a Jitka? Ta má za sebou teprve pár tréninků a nelze nějak popsat její standardní výkon. Jednou zahraje velmi dobře a podruhé má problém tu kulatou potvoru trefit. V pátek měla spíš svojí slabší verzi, takže se můžeme těšit, že další trénink bude mít opět formu. Ovšem zpět k zápasu – nějak si nemohu vzpomenout, kdo nakonec vyhrál ve standardní době, tak to asi někdo napište do diskuze. Závěrečnou hru na 2 góly ovšem vyhráli nežlutí a vzhledem k tomu, že Šimi střílený centr přizvedl hlavou, tak nežlutí vyhráli dokonce o góly tři.

 

Honza.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

omluvenka

(buri, 27. 1. 2012 0:03)

zdar,nene,tento pátek mi to ještě nevyjde,snad ten další.Tak si to pěkně užijte

účast

(David, 26. 1. 2012 18:25)

Příjdu rovněž. Minule říkal, že příjde i Pavel. A měl by dorazit i Harry.

Re: účast

(David, 26. 1. 2012 21:58)

Tedka mi psal Hajčus a prej se pokusí dorazit. Že by házená? Doufám, že se připojí Standa a Harry.

6/?

(Přemek, 26. 1. 2012 17:36)

Já také dorazím.

5/6

(Šimi ml., 25. 1. 2012 22:31)

My s Jíťou také dorazíme.

3/6

(Kuba, 25. 1. 2012 19:41)

Na házenou to teda nevidím, ale fotbálek bude dobrý ;-)

Pochvala za článek + hlášení účasti 2/6

(ŠiMi, 25. 1. 2012 8:27)

Honzův článek se mi líbí, jako bych na tréninku byl, zejména část o tom, jak museli všichni přemlouvat Přemka, aby se převlékl mi přišla naprosto autentická :o). Zároveň hlásím, že v pátek dorazím i s Káťou, tak se snažte si to zorganizovat a je možné, že tento rok už po druhé to bude na házenou!