Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink 17. listopadu 2017

20. 11. 2017

I na státní svátek sedlčanští házenkáři vyrazili na svůj pravidelný trénink. Účastníků bylo celkem 11. Po rozlosování tradičními víčky se začalo hrát.

Barevní hráli ve složení: Marek, Čéďa, Přemek, David a Katka

Žlutý team tvořili: Martin, Martin 2, Šimi, Malda, Lukáš a Ondra.

Žlutý team střídal jednoho hráče. Což se za začátku moc neprojevovalo. Postupem času se výhoda jednoho hráče navíc ukázala jako velmi platná. Krátce před polovinou zápasu odstoupil z družstva barevných Přemek, který byl nahrazen Martinem. Stav zápasu v tu chvíli byl 8:7 pro barevné. Od té doby převzalo družstvo barevných iniciativu na palubovce a svůj náskok neustále navyšovalo až do závratného brankového rozdílu o 10. V závěrečné čtvrthodince družstvo barevných značně polevilo a dostalo několik laciných branek. Většinou to byla chyba dvojčete Marka, který v tu dobu byl brankářem. Do hry na dvě branky za sebou se šlo za stavu tuším 21: 17 pro barevné. Žlutí si však vypracovali matchball, avšak zásluhou dvou branek Marka zvítězilo družstvo barevných. Což ocenil hlavně David a Čéďa, neb neprohráli. Poslední branku vstřelil Marek, když přelomoval vyběhnuvšího Šimiho.

Výborný zápas v družstvu žlutých odehrál Lukáš. Výborně chytal a dělal vše pro team. V obranné i v útočné fázi byl velice platným hráčem. Na konci zápasu dvakrát za sebou nekompromisně zavěsil střelou z dálky.  Malda se taky velice snažil. V útočné fázi mu málokdo konkuroval. V obranně předvedl několik výborných zákroků. Šimi hrál jako již tradičně pod své schopnosti. V útočení to celkem šlo, ale v obranně a v brance toho moc nepředvedl. Dvojče Martin vynikal především rychlím přechodem do útoku. Několik jeho nebezpečných střel dělalo brankářům veliké potíže. Nejslabším článkem družstva žlutých byl jednoznačně Ondra. Útočení mu dělalo veliké problémy. Chvílemi mu míč snad i překážel. V obranně se velice snažil a bylo velmi složité přes něj přejít.

Za barevné vynikal až do zranění hlavně Přemek, který dobře chytal a připravoval šance pro své spoluhráče. V obraně team několikrát podržel. Po dlouhé době se na palubovce objevila Katka. Při útočení si nabíhala do volných prostorů odkud hrozila nebezpečným zakončením. V obranně předvedla několik dobrých zákroků. Dlouhá pauza na ní byla znát jen při přihrávkách. Velmi platným hráčem v družstvu barevných byl Martin. Krátce po polovině zápasu předvedl několik bezchybných zakončení. Dal několik důležitých branek. V obranné fázi se přes něj jen velmi těžko procházelo. Dvojče Marek odehrál taky výborný zápas. Neustále se nabízel do kombinace a pro své spoluhráče připravil několik slibných šancí. V obranně se velmi snažil a team několikrát podržel. V brance to však není ono. Musí na tom trošku zapracovat. Vynikající zápas odehrál Čéďa. Útočení bez něj si nedokážu představit. V útoku se výborně doplňoval hlavně s Markem a Katkou. V obranně odehrál průměrný zápas. Svůj team podržel několikrát i v brance. Posledním hodnoceným je David. David zpočátku hrál hlavně v obranně. Několikrát vystihnul soupeřovu rozehrávku a poslal spoluhráče na steč. V brance předvedl několik dobrých zákroků. Např když z prázdné branky vykopl střelu Martina. V útoku si velice rozuměl hlavně s Katkou pro kterou připravil několik šancí do prázdné branky. Několikrát i skóroval hlavně po chybě obránců v rozehrávce.

Volit nejlepšího hráče je velmi složité, ale v družstvu žlutých bych zvolil Lukáše a v družstvu barevných Čéďu.

Hra byla rozebrána na tradičním místě v restauraci na Vyšehradě v počtu 6 lidí. Probírala se všemožná témata od Parlamentních voleb a prezidentských voleb až po vánoční večírky v různých firmách. Krátce před půlnocí jsme se odebrali do svých domovů.

Příštího tréninku se nezúčastní Dvojčata, Malda  a ukončující kariéru Jirka.

Tento článek vznikal v sobotu v čase 16:20 – 17:00.

S přáním příjemně stráveného týdne se loučí

David Jindrák, DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář