Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink 16. 11.

20. 11. 2012

V pátek 16. listopadu jsme se sešli k pravidelnému tréninku. Krátce před 20. hodinou se nás sešlo celkem 8. Navrátivší se Jitka doplnila náš pravidelný kolektiv. Opět jsme museli zvolit náhradní program v podobě fotbalu.

Kapitáni Malda a Pařez si zvolili následující hráče a hráčky do svých teamů.

Malda si vybral: Moulase, Davida a Jíťu

Pařez zvolil: Katku, Ondru a Jitku.

Krátce po 20. hodině se začalo hrát. Hra probíhala ve vysokém tempu. Už od začátku diktoval hru Maldys team. Postupně si vypracoval hrozivý náskok, který se soupeři nepodařilo dohnat. Tu a tam se dostali na dostřel, ale nedotáhli některé slibné šance a skóre se jim nepodařilo vyrovnat.

V Maldově teamu zahrál nejlépe Moulas. Bezchybně vodil míč a přihrával pro své spoluhráče do vyložených šancí. Výborně četl hru a skvěle rozdával přihrávky. V obraně a v brance se taky několikrát zaskvěl. Malda hrál taky výborné utkání. Skvěle útočil a dal několik důležitých branek. Obraně a brankáři soupeře připravil plno horkých chvilek. V obranné fázi svůj team podržel. Jíťa hrála taky docela dobře. Dobře si vybírala místo před soupeřovou brankou a vstřelila několik důležitých branek. Má skvělý čuch na góly. V obraně bránila jmenovkyni Jitku. Někdy úspěšně, někdy ne. David byl zpočátku hry v bráně. Odkud rozehrával na své volné spoluhráče. Postupem času se zapojil i do útočení. Dal několik důležitých branek, většinou do prázdné branky po bezchybné nahrávce od Moulase. Tu a tam taky vymyslel skvělý pas na své spoluhráče. V obraně nevypustil žádný souboj. V brance předvedl pár výborných zákroků, ale taky pár hrubek.

V Pařezově teamu zahrála výborně Katka. Skvěle útočila a dělala obraně hodně starostí. Dostávala se do spousty šancí a většinu z nich nekompromisně proměnila. V obranné fázi zahrála svůj vysoký standard. Pařez hrál taky dobře. Vynikal svojí rychlostí a přímočarostí. Obráncům dělala potíže především jeho rychlost. Svůj výkon si pokazil neproměněním několika důležitých šancí. V obraně a v brance se překonával. Dále bych rád pochválil Ondru. Je skvěle fyzicky vybaven a výborně čte hru. V útoku byl nepostradatelným článkem svého teamu. V obraně to tak slavné nebylo. A nakonec hodnocení navrátivší se Jitky. Za svůj výkon se nemusí vůbec stydět. Plně se přizpůsobila zvolenému tempu a hře. Skvěle kombinovala především s Katkou. V obraně jí to ale moc nešlo. Dala nejkrásnější branku utkání, kdy si naběhla na obranu a střelou do šibenice nedala Davidovi šanci.

Závěrečnou loterii lépe zvládlo Maldovo družstvo a po zásluze zvítězilo.

Hra byla velice čistá a bez zbytečných faulů. Už nám moc hráčů nechybí, aby se hrála házená. Je to škoda. Stačili by dva hráči. Tím to mrzí více. Absence Přemka, Harryho, Divocha, Hajčuse, Karla a bratří Šimků je velice znát. Málem bych zapomenul na Laskiho, jak nám ho Šimi neustále slibuje.

Špatným zjištěním bylo, že ve sprchách opět netekla teplá voda. Tiskovku jsem pro tentokráte vynechal, takže nevím, do kolika v kolika lidech byla. Možná se to objeví v komentářích.

S přáním hezky stráveného týdne se loučí David Jindrák DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

možná přijde i

(Šimi ml., 23. 11. 2012 14:51)

Zkoušel jsem lámat Dárka, aby přišel, ale prý má naštípnutou holeň nebo co a fotbal ho prý moc nebaví, ale říkal, že "mamka" a "velký bratr" snad dorazí, takže bych to viděl na kvalitní fotbal a jestli přijede můj "silnější" bratr a Katka tak by to mohlo vyjít a ted se všichni můžete rozplývat nad tím, jak krásné a mistrovsky napsané souvětí jsem napsal.

2x účast

(Jitka, 22. 11. 2012 22:00)

My dva s Honzou taky přijdeme.

účast

(David, 22. 11. 2012 21:04)

Já a Moulas dorazíme. Kdopak další se přidá?

taky přídu

(Malda, 22. 11. 2012 20:26)

tak dáme házenou jeden na jednoho

Přídu

(Pařez, 22. 11. 2012 18:25)

zítra přídu