Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink 15.2.2008

10. 2. 2008
Zdravím všechny.

Po delší pauze je tu další trénink. Jsem zvědavý, jestli nám tělocvična bude zase malá. Měli bychom se zamyslet, jestli se po letošní sezóně nepřesunout do většího. Přeci jen při současném počtu hráčů se už na hřiště skoro nevejdeme. Určitě by to ale přineslo navýšení poplatků, ale za úvahu to určitě stojí.

Další téma k úvaze je letní házenkářské soustředění. Do léta je sice ještě daleko, ale už bychom mohli vytipovávat vhodné lokality. Podskalí se poslední roky docela osvědčilo, ale bohužel tam chybí házenkářské hřiště :-(. Při počtu 8-10 lidí to nevadí, ale při vyšším počtu už je to škoda. Tak o tom uvažujte.

A na závěr dotaz. Nemáte někdo fotky z vánočního tréninku v hale?

Mějte se fajn.

Přemek
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

patek 22.2.

(Katka, 18. 2. 2008 18:18)

Ahoj, na páteční trénink se nedostavím.

Přemek a jeho výmluvy

(Kuba, 14. 2. 2008 21:17)

Milý Přemku, jak si to vůbec představuješ??? :-) Ty hodláš vynechat jíž třetí trénink v řadě? Zamysli se nad sebou:-) Neprve nějaký ples, pak hory (na kterých si stejně nebyl) a jaká je výmluva tentokrát?? Sběr kaštanů? Sušení podbělu? :-)

Omluva

(Přemek, 14. 2. 2008 14:10)

Ahoj. Je mi to líto, ale opět se budete muset na zítřejším tréninku obejít bez mé maličkosti. Netruchlete, není to žádná ztráta.

trenink

(Katka, 11. 2. 2008 18:10)

V pátek nedorazím.

zamyšlen

(Kuba, 10. 2. 2008 20:18)

Trénovat v hale by bylo jistě zajímavější, lákavější a možná by to natáhlo i další hráče! Musela by se ovšem ještě navýšit členská základna a razantně změnit morálka a pravidla!!! Podle mě, by se mělo platit předem (vybrat na začátku sezony členské příspěvky), aby se nestalo, že by si tam chodil každý, jak se mu zlíbí (jako nyní). Hala by byla zaplacená a pak by si každý rozmyslel, jak často chce svoje peníze využít!! A s tím souvisí ta morálka - dokud nebude fungovat omlouvání, tak je to na prd. A pokuty by měli být radikálnější, aby to o to víc fungovalo!
Soustředění by bylo jistě fajn - já se předběžně hlásim! Loni to bylo super.
A s těma fotkama má Přemek pravdu - už by to chtělo přidat něco novějšího!!