Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. 10. 2010

Protože za trénink z 15. 10 chybí reportář, plním zpravodajskou povinnost. A tuto povinnost plním rád, protože 15. 10 se na tréninku opět hrála házená. A nehrálo se špatně, kapitány byli zvoleni Kuba s Patrikem - mládí má zelenou a zvolili následující týmy:
Patrik: David, Malda, Standa, Kuba D.
Pařez: ŠiMi, Karel, Přemek, Michal /hrál házenou úplně poprvé, na začátku hry jsme mu trochu vysvětlili pravidla.... :-)/

Již z rozvolení je zjevné, že týmy byly navolení nerovnoměrně, Pařezova družina na začátku sice prohrávala, ale po rozehrání klíčových hráčů došlo k naprostému opanování hry, dobrá obrana i útok, kolektivní hra, by zřejmě platila na každý tým. Davidova parta působila rozpačitě, nesehraně, nedařilo se jim střelecky, obraně ani kolektivně. O vítězích nebylo pochyb a ani při loterii na 2 vítězné nebylo těžké tipnout vítěze. Vyzvdvihnout zaslouží Michal, který jak jsem avizoval hrál poprvé, přesto se hráčům s letitou praxí vyrovnal a 2 důležitými góly svůj tým podržel. Michale děkujeme.

22. 10. 2010 jsme se sešli k tréninku ve velmi malém počtu a to i přesto, že házenkáři dělají co mohou k propagaci házené a motivaci hráčů. Akce kachna však přivolala jen 8 hráčů, což na házenou nestačí. A to jsme ještě v 20:05 telefonicky urgovali 2 hráče, abychom se mohli alespoň převléknout. Věřme, že absence Katky a Šimiho nebudou pokračovat a opět se budeme sházet v hojném počtu. Těšíme se i na častější přichody obou Patriků, Hajčuse a marodících kamarádů Haryho-Pišulky a Laskiho.

V 8 hráčích jsme se rozhodli pro kondiční fotbálek. Navrhoval jsem hru titulovaných proti pracujícím intelektuálům, ale nakonec jsme vyhlásili inženýrskou odyseu a ke 3 již odpromovaným jsme přibrali i Kubu, který se o zmiňovaný titul již několik let snaží.

rudí: Karel, Přemek, Kuba, ŠiMi
barevní: Malda, Pařez, Ondra, Standa

dalo by se také říci, staří x mladí, nebo těžcí x lehcí /až na Standu/, barevní projevili velkou flustraci z absence titulů a velmi netaktně nasázeli na počátku staršímu týmu 7 gólů. V té chvíli jsem začínal propadat trudomyslnosti a říkal jsem si, že jsem blbec studoval, mohl jsem si hrát a dávat góly. Tyto myšlenky jsem záhy zahnal. Pravdou je, že nám "dříve" narozeným chvíli trvá než se zahřejeme, ovšem po zahřátí na provozní teplotu se začali dít věci. Karel zapomněl na své trápení s kolenem a hrál tzv. hru kamikadze, nebo-li nahoru-dolu, Přemek byl doslova nepolapitelný a Kuba až na slabší střelbu předváděl heroické akce ve stylu shaolinských mistrů. Z našeho týmu jsem pouze já nepochopil systém bránění týmu a tak jsem se po hřišti spíše motal a v útoku to také za moc nestálo, což kriticky přijímám.

Po té co inženýrský tým po cca 40 minutách hry prvně vyrovnal začal dominovat, několika sériemi slepených gólů soupeře naprosto zdecimovali. Mladíci ukázaly, že jejich psychická odolnost není přiliš veliká a naprosto odpadli. Trochu pochválit je musím, protože by jinak příště asi vůbec nepřišli. Nejlepším členem týmu byl Standa /alespoň to osobně prohlašoval a byl trochu naštvaný, že mu spoluhráči hru kazili/, Pochvalu zaslouží Malda, který dokud měl dost sil bojoval jak je jeho zvykem jako nížiný kamzík, Ondra hrál technicky výjímečně dobře, trápil se však v koncovce, Pařez až na problémy se zpracováním míče, střelbou, zakončováním, špatnou přihrávkou a nevracením se hrál docela dobře :-).

AKCE KACHNA - po vysilujícím tréninku čekala na házenkáře nadívaná kachna, 2 druhy knedlíků, 2 druhy zelí a sosík až jsme se snažili kachna se celá sníst nepodařilo a tak jsme její malou část ještě vrátili.

29. 10. 2010 trénink není!!!  Jsou prázdniny a spousta hráčů odjíždí.

                                                          Sportu zdar - a házená NAZDAR
                                                                              Š i M i

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

článek

(Kuba, 11. 11. 2010 22:20)

Postrádáme článek z pátečního tréninku...

Omluvenka

(Přemek, 2. 11. 2010 22:14)

I já připojuji omluvenku z pátečního tréninku. Jsem mimo město, tak vám budu na dálku držet palce, abyste se sešli.

núčast

(Kuba, 2. 11. 2010 18:37)

Omlouvám se z pátečního tréninku, kvůli softovým záležitostem. Přeji pěkný trénink

pochvala

(Kuba, 28. 10. 2010 19:49)

čus, super report, přesný jako to bylo

pochvala

(buri, 26. 10. 2010 1:05)

čus,super report,jako bych tam byl