Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink 14. prosince 2012

16. 12. 2012

Krátce před 20. hodinou jsme se v předsálí tělocvičny báli. Byly jsme totiž pouze dva. Později dorazil Hajčus a Honza Šimek. Nu rozmýšleli jsme, zda nemáme odejít. Po 10 minutách dorazil ještě Petr. Takže jsme si vzpomenuli na knihu od Karla Poláčka Bylo nás pět. V 5 se hrálo poprvé a naposledy. Chtěli jsme udělat radost Hajčusovi, když po dlouhé době dorazil na trénink. V tělocvičně nás přivítala nebývalá zima, což jsme těžce nesli.

Krátce jsme se rozcvičili a začali hrát několik sérií srandamatchů 2 proti 3 na sklopené branky. Hráli jsme do 5 branek a pak jsme to prostřídali. Myslím si, že každý alespoň jedenkrát zvítězil. Bylo k vidění několik pěkných akcí i brankářským zákroků.  Krátce po 21. hodině jsme zvolili dovednostní soutěž v podobě fotbalového vyřazováku. Každý alespoň jedenkrát zvítězil a každý byl na jednu sérii v brance.

Ve vyřazováku se tradičně nedařilo Davidovi. Několikrát vypadnul v prvním kole, což těžce nesl. V penaltách se nejvíce dařilo Honzovi a dostal se několikrát do finále. Pravděpodobně za to může jeho konzultace s trenérem Lavičkou. No dobře mu poradil. Překvapil všechny přítomné a myslím si, že i trošku sám sebe.

Krátce po půl 10 jsme to rozpustili. Posledním vítězem se stal Hajčus. Ve sprchách tradičně netekla teplá voda. Honza a Petr jsou však otužilí a nedbali toho.

Jak všichni víme, tak na příští týden je ohlášen konec světa. Ani tento významný den pro dějiny lidstva neodradí sedlčanské házenkáře od pravidelného tréninku. V šatně potvrdili účast: David, Michal, Honza a Petr. Již dříve účast ohlásil: Malda, Moulas a Divoch. Účast ostatních se, doufejme, objeví v komentářích. Vyzívám proto Šimiho, Katku, Harryho, Pařeze, Standu, Přemka, Laskiho, Hajčuse, Jíťu, Jitku a Ondru ať si jdou před Vánoci zaběhat.

S přáním příjemně stráveného týdne se loučí David Jindrák DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

účast

(Šimi ml., 21. 12. 2012 17:26)

Ahoj,
právě jsem mluvil se Standou a dorazí a dopoledne jsem mluvil se Pařezem a taky by měl dorazit...

účast

(Jitka, 20. 12. 2012 18:17)

Já s Honzou taky přijdeme

Účast

(David, 19. 12. 2012 21:17)

Já, Moulas a Michal dorazíme. Tak kdopak další se přidá?

samozřejmě že účast

(Divoch, 17. 12. 2012 17:26)

Chachaaaa, konečně se můžu nahlásit, že dorazím - scházelo mi to ;-)
V pátek vám přijdu vyprášit kožichy a předvést svojí dokonalou fyzičku :-D (válím se tu jako čuník, pořádně nic nedělám, jím jednu čokoládu za druhou, takže budu muset být v tom silnějším týmu)