Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink 12. 6.

14. 6. 2015

I přes velké horko se sešli sedlčanští házenkáři ke svému pravidelnému tréninku. Letní teploty odradily většinu spoluhráčů, a tak jsme se sešli pouze v 7 hráčích. Většina spoluhráčů dorazila až po 20. hodině.

Rozdělení do družstev obstarala barva trička, takže hráli bílí proti zbytku.

Bílí hráli ve složení: David, Lucka a Standa.

Barevní: Jindra, Malda, Číman a Míša.

Hned z kraje utkání byla režie utkání v rukou bílých, kteří si brzy vypracovali 4 brankový náskok. V druhé třetině se hra vyrovnala a družstvo barevných přebralo iniciativu a otočilo skóre ve svůj prospěch. V poslední třetině matche už barevní dominovali a vytvořili si nedostižný náskok. Ani hra na dvě branky družstvo nevyburcovalo ke zlepšení a i druhou fázi ovládlo družstvo barevných.

Družstvu bílých ke konci zápasu došli síly. Z počátku hráli velice dobře a výborně kombinovali a smazali tak výhodu jednoho soupeře v poli. V kombinacích vynikali všichni spoluhráči. Nápaditost kombinací byla velká a padlo spoustu branek až do kuchyně. Ke konci zápasu se na bílých hráčích projevila únava a zažívací obtíže. Tak se pouze snažili, aby brankový rozdíl zůstal v patřičných mezích.

Barevní hráli od poloviny zápasu na brejky a ty nekompromisně trestali střelami do prázdné brány. Především v tom vynikal Číman. V silách bílých nebylo dobíhat protihráče, když jde sám na branku. I barevní hráli ve vynikající formě. Brankářské zákroky Jindry a Maldy přiváděli hlavně Davida k nepříčetnosti. I družstvo barevných zahrálo několik hezkých kombinací. Ve střelbě se zlepšil hlavně Míša. Už má tvrdší ráno a jeho bodlo je nekompromisní.

Na závěr tréninku proběhla dovednostní soutěž v podání pokutových kopů. Kdo jich dal nejvíce nevím, ale vím, kdo jich dal nejméně. A to David. Ze tří pokusů neskóroval ani jednou. Holt penalty jsou pro mě prokleté.

Hra byla rozebrána na tradičním místě. Vyšehrad jsme opouštěli krátce po půlnoci. Někteří méně unavení borci ještě pokračovali směr Beseda nebo Premium. Jaký byl jejich další osud, nevím. Příští trénink dne 19. 6. se neuskuteční, a sejdeme se tak až na poslední trénink dne    26. 6., kde bude uzavřena halová část sezony. Tak doražte všichni v hojném počtu, ať si hezky zahrajeme.

S přáním příjemně stráveného týdne se loučí David Jindrák, DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Účast

(Standa a Michal, 26. 6. 2015 7:01)

Přijdeme.

účast

(Šimi ml., 25. 6. 2015 23:46)

už se těším

Účast

(David, 25. 6. 2015 17:13)

Poslední halový trénink sezony si nemohu nechat ujít (takže účast). Tak jsem zvědav, kolik se nás zítra sejde.

ucast

(pavel, 25. 6. 2015 10:27)

ucast

účast

(Divoch, 22. 6. 2015 16:56)

Poslední trénink si nenechám ujít ;-)

v pátek nejdu, sorry

(Malda, 22. 6. 2015 8:41)

Minulý pátek byl také vydařený trénink se zcela nadprůměrnou účastí - přišli skoro všichni. Tentokrát se trénovalo na náměstí a mnozí vsítili spoustu pěkných piv. Takže jen tak dále!