Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink 11. 4.

13. 4. 2014

V pátek 11. 4. jsem se sešli k pravidelnému tréninku. Účast nebyla nijak valná, ale přesto jsem se sešli v 8 lidech. Krátce po 20. hodině byli za kapitány určeni Pavel s Michalem a začalo se hrát.

 

Pavel si zvolil: Jindru, Lukáše a Míšu

 

Michal si vybral: Lucku, Davida a Standu

 

Celé utkání bylo velice vyrovnané a obě družstva se střídala ve vedení. Chvilku vedl Michal a chvilku zase Pavel. Krátce po polovině zápasu musel Michal odstoupit z bolavým kotníkem. Tudíž na poslední půlhodinu utkání hrálo družstvo Pavla přesilovku. Do závěrečné loterie na dvě branky se vstupovalo za nerozhodného stavu. Štěstěna se přiklonila k Pavlově družstvu a to zvítězilo. Nyní bych se rád přesunul k hodnocení jednotlivých hráčů.

 

V družstvu Pavla vynikal především sám kapitán. Celé utkání byl Pavel leaderem svého teamu. Výborně rozehrával většinu útočných akcí. Své spoluhráče zásoboval dobrými přihrávkami. Ve hře jeden na jednoho je Pavel bezkonkurenční. V obranné fázi hrál taky dobře. Tu a tam vypíchnul míč a šel do rychlého protiútoku. Kaňku na jeho výkonu dělá fakt, že často chodil tvrdě do soubojů především s Luckou a často až moc tvrdě střílel. Jako jít sám na brankáře a ze 3 metrů to napálit. Myslím si, že to bylo zbytečné. V útoku Pavlovi sekundoval především Jindra. S Pavlem výborně kombinoval a přesně zakončoval většinu akcí. V obranné fázi byl nepostradatelným členem družstva. Chvilku si odpočinul i v bráně. Trošku na Jindrovi byla znát nerozehranost. Dalším do party je Lukáš. Lukáš předvedl výborný výkon hlavně v obranné fázi. Několikrát zabránil Michalovi a spol. přesně zakončit. V brance předvedl výborný výkon. Myslím si, že byl nejlepším brankářem tréninku. V útoku se prosazoval až ke konci zápasu. Posledním hodnoceným je Míša. Míša hrál dobré utkání především v obranně. Několikrát přesně vyrazil proti míči, a znemožnil tak rychlou kombinaci soupeře. Ke konci zápasu se dostal dokonce do branky, což bylo pro Michala a spol. velmi nečekané. V útočení se mu tolik nedařilo.

Sám kapitán Michal odehrál výborně první polovinu zápasu, kdy byl k nezastavení. Krátce po ní si však poranil kotník a ze zápasu odstoupil. Bohužel ani v bráně ho bolest nepřešla. V útočení patřil k nejlepším na hřišti. Výborně se s ním kombinovalo všem členům teamu. V obranné fázi podal kvalitní výkon. V brance se zaskvěl několika dobrými zákroky. Lucie odehrála dobré utkání především v útoku. I když některé střely dala až na potřetí. Lucie se krásně hodí do rychlé kombinační hry. Své plusové body získala i v obranně, kdy několikrát vypíchla míč a přešla do rychlého protiútoku. V brance neměla svůj den. Předposledním hodnoceným hráčem je Standa. Standa odehrál velmi dobré utkání. Jak v útoku tak v obranně byl nepostradatelným členem teamu. Výborně kombinoval se všemi spoluhráči. V brance předvedl kvalitní výkon. Minusovým faktem jeho výkonu bylo příliš mnoho zkažených přihrávek. Plusovým naopak fakt, že se vracel včas do obrany. Posledním hodnoceným je David. V obraně se velmi snažil. Několikrát si na něj nepřišel ani Pavel. V brance se blýsknul několika dobrými zákroky. Všem spoluhráčům připravil dostatečné množství střeleckým příležitostí. Několikrát i přesně vystřelil. Bohužel i on pokazil dost přihrávek a posílal tím soupeře do nebezpečných protiútoků.

 

Na můj vkus byla hra oproti ostatním tréninkům tvrdší. Jak soubojově, tak tvrdostí střel. Myslím si, že nikdo z nás nechce mít po tréninku na nohách ani někde jinde po těle obtisknutý míč. Nechápu Pavla, že nepřistoupil na výměnu hráčů po polovině utkání. Pavel byl kapitán a jaké družstvo si zvolí s tím hraje. Při vybírání měl dát víc prostoru pro cit výběru. Možnost výměny Pavel měl. Měl jí využít. Hrajeme pro radost a ne abychom si ublížili. Stačí, že si Michal, David a Standa podvrtly kotníky. Všichni jsou již v pohodě a věřím, že se příštího tréninku zúčastní.

 

Příští trénink se uskuteční 18. 4. v obvyklém čase a na obvyklém místě. Tento článek vznikal v sobotu v čase 17: 15 – 18: 15.

 

S přáním příjemně stráveného týdne se loučí David Jindrák, DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

účast

(lukas, 18. 4. 2014 15:28)

budu tam..

účast

(Jindra, 18. 4. 2014 11:35)

snad to stihnu včas

účast

(Standa a Michal, 18. 4. 2014 7:22)

Na trénink dorazíme.

nepočítejte se mnou

(Šimi ml., 17. 4. 2014 23:29)

Raději se mnou nepočítejte.

účast

(David, 17. 4. 2014 16:04)

V pátek dorazím. Tak doufám, že se k nám 4 ještě někdo přidá a hezky si zahrajeme.

Účast

(Michal, 17. 4. 2014 12:36)

Ahoj, v pátek přijdu. Doufám, že nás bude dost, abychom si mohli zahrát.

Ještě reakce k článku: Zranění kotníku jsem si způsobil sám, tím že jsem podklouznul a špatně došlápnul. Takže opravdu bez Pavlova přičinění, když tedy neberu v potaz, že Pavel svým ustavičným běháním rozvířil prach v tělocvičně, po kterém jsem následně uklouznul :-) Jinak bych to tak černě neviděl, Pavla si příště pohlídáme, aby tolik nestřílel a bude to ok.

účast

(Lucka, 17. 4. 2014 11:58)

Dneska mám první kondiční trénink, tak snad se zítra budu moct hýbat a dorazit..

opět nejdu

(ŠiMi, 16. 4. 2014 22:37)

Věřím, že si letos ještě zahraju, ale tentokrát opět nejdu. Skoro o strach, když si přečtu článek, 3 zranění z 8. Přeju brzké uzdravení. Gól přes půl by neměl platit, když hraje tým ve 4, nebo o jednoho méně. Konkrétně se nechci vyjadřovat nebyl jsem, ale souhlasím s tím, že hrajeme všichni pro radost, někomu to holt jde lépe, jinému hůře, případné spory se mají vyřešit na tiskovce nebo přímo na hřišti.

v pátek dorazim!

(Malda, 15. 4. 2014 21:27)

Reakce

(David, 15. 4. 2014 15:30)

Bylo pravidlo, že přes půl neplatí. Já jsem ho dodržel. Už několik týdnu nepadnula branka přes celé hřiště. A jak jistě víš, tak futsal má 2 fáze obrannou a útočnou. Promin, ale nebudeme čekat až se celá obrana vrátí do svého postavení. Když jste pokazili rozehrávku, tak jsme to využili. Dělali jste to samé. Do obrany jste se moc nevraceli, tak jsme často využívali brejkových situací. Pavle nikdo tady netvrdí, že jsi odrovnal hráče. To jsi si špatně vyložil. Já jsem špatně došlápnul, když jsem se snažil zabránit střele. Jo beru, to byla moje chyba. Co se týče okopávání - tak se myslím snažíme hrát všichni čistě. Žádný tvrdší zákrok však na tebe nebyl nebo si myslíš opak?Jsme rádi, že chodíš a doufám, že minulý trénik nevyvolá reakci nechození. To by mě osobně mrzelo. Doufám, že ještě někdo napíše svou reakci na páteční trénink. Děkuji ti za pochvalu článku.

.

(pavel, 15. 4. 2014 9:54)

cago, pekny clanek... musim souhlasit s davidem... tvrdost strelby byla vetsi nez jindy, to je pravda! Holt nekdo jednou rocne pritlaci strelbu a jiny zase kazdy tyden strili pres cele hriste do prazdne brany i za stavu, kdyz vede o 6 golu... Hrat 4 na 4 tak to beru, ale kdyz hrajeme s malym michalem, ktery ke vsi ucte nam moc nepomuze, tak je to pro me srabactvi. tim, ze jste palily do prazdny brany, tak od nas musel vzdy nekdo zustavat v brane a ve dvou v poli se to ubehat neda! tak se nediv te, ze jsme presli pulku a palily na branu... takze za vyvoj, ktery se odehraval si muzete sami... s tymem jsem byl spokojeny a menit jsem ho nechtel, problem byl tam jak pisi drive... ostatni mohu uklidnit... podvrknute kotniky michala, davida a standy nejsou ode me! Tak nechapu, ze to tam pises tak jako, ze bych je odrovnal ja... Pokud vim, tak standa vedl mic a zakopl o nej, michal odesel z brany, kdyz jsem byl v brane i ja, tak tezko rici jak se mu to stalo a kdy... a ten tvuj kotnik? to nevim, ale nestalo se ti to jak si strilel do te prazdne brany? Pochybuji, ze jsem nekomu nakopal... Spis odchazim pokazde nakopany ja!