Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink 1. únor 2013

3. 2. 2013

V pátek jsme se sešli v sedmi lidech. Musím poděkovat Davidovi, protože přivedl 3 kamarády a bez nich by vůbec nemělo smysl se scházet. Na druhou stranu si myslím, že Pavel již je právoplatným členem Sedlčanského klubu fotbalu hrajících házenkářů a otužilců. Když nad tím přemýšlím, tak ani Michal už není návštěva… Vzhledem k tomu, že jsem zapomněl boty doma, tak začátek samotné hry byl mírně posunut na cca 8,15 – rozhození hráčů dopadlo takto:

Žlutí: Michal, Petr, Jitka, David (Davidův kamarád pracovně „Dejf“)

Barevní: David, Pavel, Honza

Před příchodem mých bot bylo rozlosování trochu jiné: Michal, Dejf, Petr versus David, Pavel, Jitka a stav byl 3:1. Po mém vstupu na „trávník“ se hrálo v již výše zmíněné sestavě a začalo se od nuly. Upřímně řečeno, čekal jsem vyrovnanější zápas, ale v podstatě od začátku si barevní vybudovali náskok, který si udrželi až do konce a i následnou hru na 2 góly vyhráli.

Pár postřehů z tréninku (věci, o kterých si myslím, že mohli ovlivnit zápas)

1)      Pavel – to už se budu opakovat, Pavel je o několik tříd výš a je téměř neubránitelný.

2)      Fyzička – bohužel mi to přišlo tak, že barevní měli s fyzičkou trochu navrch, čímž smazali základní nevýhodu počtu. Přišlo mi, že „Dejf“ (alespoň ze začátku) musel často rozdýchávat tempo.

3)      Prázdniny – prázdninový pátek umožnil mé odpočívání a lenošení a tak jsem na trénink dorazil svěží – většinou je pro mě pátek nejnáročnější den a je to na mé hře často znát. Tento pátek se mi však hrálo velmi dobře.

To je asi vše co jsem chtěl k tréninku napsat – snad bych jen poprosil, aby se příště neobjevilo tolik faulů, protože je škoda abychom se zranili.

S pozdravem a přáním pěkného týdne Honza.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:D

(Petr, 8. 2. 2013 16:21)

přijdu

+ 3 až 4

(Jitka, 7. 2. 2013 21:41)

Zítra určitě dorazíme já, Katka a Honza; Zdenda s největší pravděpodobností taky. Takže trénink bude, možná i konečně ve větším počtu lidí.

Účast

(David, 7. 2. 2013 20:48)

Škoda, že opět nepříjde Fantomas. Já, Michal a Pavel dorazíme. Účast Dejva je na vážkách (50 na 50). Zatím jsme potvrzení 4. Kdo další se přidá? Pište pište pište, at je nás dostatečné množství.

Fantomovy dětské hrátky

(SUPERMAN, 7. 2. 2013 13:08)

Phantom, Fantom(as), nebo jaká je aktuální přezdívka, si vůbec neuvědomuje, že je dost průhledný - prozradila ho jeho IP adresa :-)
Tak už zahoď svojí "masku" a svojí hravost si nech na tréninky. Ono se ti totiž taky může stát, že SUPERMAN zablokuje příspěvky z tvé IP adresy :-D

.

(x, 6. 2. 2013 19:42)

Dobry vecer znamy a neznamy,
v patek bohuzel opet nedorazim... Myslel jsem, ze ano, ale bohuzel to nevyjde... A abyste nebyli až moc nastvany, tak vam tady posilam jednu skladbu od phantoma...

https://www.youtube.com/watch?v=wR7NNEVLzDI

Preji peknou hazenou,

Vas Fantom(as)

Hajcus

(Hajcus, 6. 2. 2013 6:57)

cus. Bouhužel ani tento tyden nedorazim. Jezdim pozdě z práce a házenou nějak nestíhám. Tak snad se někdy poštěstí a prijdu vas trochu rozběhat :D.

v pátek dorazim!

(Malda, 5. 2. 2013 19:25)