Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tradiční Házenkářský bonbonek

12. 1. 2012

S velkým zpožděním, ale přeci píši krátkou referenci z prvního novoročního tréninku. Jako již tradičně jsme přišli pozdě, ale měl jsem k tomu spoustu objektivncíh důvodů, ale přeci jen omlouvám se, že jsem zdržel i Honzu s Jitkou.

Na tréninku se nás sešlo 8, což je docela dobré, ale házená se hraje od 10, takže bohužel zase jen fotbálek.

Týmy byly rozděleny nebývale spravedlivě:

Přemek, Hajčus, Jitka a ŠiMi proti

David, Standa, Ondra, Šimi

 

Protože Šimkovic dorazili až kolem čtvrt na devět začalo se hrát až tak od půli, ale fotbal to byl o to zajímavější. Relativně velkým překvapením bylo, že hru tvořil spíše Přemkův tým, ona také dva turbo motory, které jsou ukryté v Hajčusově a Přemkově hrudi pěkně tvrdili muziku, k tomu Jitčina tradiční bojovnost a mé skromné zrnko do mlýna vytvořilo až 6 golový rozdíl, který se sice nezvyšoval, ale také nijak zásadně nezmenšoval.

Davidův tým se opět přesvědčil, že vše začíná u dobré kondice, přihraju a hned utíkam dopředu nebo dozadu, podle toho komu sem přihrál. Davidův tým překvapoval soupeře převážně neuvěřitelnými akceme, tu David vyslal obloučkem Honzu, ten bez zaváhání zaběhl za obranu a rovnou z voleje zavěsil do vinglu nebo naopak Standa netradičním sólem přes celé hřiště, které zakončil nakopnutím do Přemka a odražený balon zapadl zpět do Standovi branky. Nakonec se však ukázalo, že více sil pošetřili Davidovi spoluhráči a v rozstřelu na 2 vítězné udoulali soupeře.

Příští trénink je 13. v pátek, takže buďte opatrní.

 

                                                                                    ŠiMi

P.S. Asi nepřijdu

P.P.S. Tu pumpičku mám já, bo jí někdo před Silvestrem zapomněl v šatně tak jsem jí raději vzal k sobě, ale jak jsem jel na trénink se zpožděním tak jsem jí  zapomněl doma, Honzo je v rohu pokoje pod plyšáky u těch tvých bot.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

sice píšu s malým zpožděním, ale měl bych dorazit

(standa, 13. 1. 2012 17:40)

neválet šunky

(Kuba D., 13. 1. 2012 14:48)

Přémo, koukej dorazit...přislíbil to i Dárek, tak předpokládám, že veme i Ondru

Pochvala

(Přemek, 13. 1. 2012 10:41)

Musím Šimiho pochválit za hezký článek. Jen bych ještě jednou vyzdvihl výkon Jitky, která svou houževnatostí byla více než platným členem lepšího (i když ne vítězného) týmu.

Jak to tak vypadá, tak pátek 13. nám moc nepřeje. Potvrzení jsou jen 4 účastníci (Kuba D., David, Jitka a já), což znamená, že není splněn ani minimální počet hráčů. Za sebe tedy mohu říct, že nebudu vážit zbytečnou cestu k tělocvičně.

A pak, že do čtvrteční půlnoci nestihnu :-)

(ŠiMi, 12. 1. 2012 23:37)

Sportu zdar a házené zvlášť