Jdi na obsah Jdi na menu
 


Taverny Cup 2012

14. 6. 2012

Ahoj.

V sobotu 23.6.2012 se v rámci městských slavností Rosa koná od 8 hodin na stadionu Taverny turnaj v malé kopané. Startovné je stejně vysoké jako loni (1200,- Kč / tým). Hraje se v pěti hráčích (4+1). Přihlášky včetně startovného se přijímají do čtvrtka 21.6.2012.

Zvažte, zda se chcete zúčastnit. Na pár zápasů bych se asi připojil, ale všechny určitě stíhat nebudu. Pokud budete chtít hrát, vyberte v pátek po tréninku peníze a pošlete mi je po Davidovi. Hlavně se ujistěte, že dáte opravdu dohromady minimálně 6 hráčů. A že se někdo z nich odváží do brány.

Přemek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

startovné

(Katka, 22. 6. 2012 9:39)

Přemku, je nám líto, že máš úraz. Kdyby ses náhodou nestavil, jak ti máme předat peníze?

Podpora

(Přemek, 22. 6. 2012 7:06)

Ahoj. Tým máte přihlášený a startovné zaplacené. Doporučuji vzít si stejná trika a pro jistotu rozlišováky (ale to vám asi nemusím připomínat). Možná se během dne zastavím, abych vás podpořil, ale raději to neslibuju. Jo, a losování se mi ovlivnit nepodaří, takže nemůžu zaručit, že natrefíte na Haryho a jeho šoumeny :-) . Hodně štěstí.

omluvenka

(Pařez, 21. 6. 2012 10:56)

já mam bohužel v sobotu tenis v březnici

ortopedi

(Kuba, 19. 6. 2012 19:34)

Přémo, přinesu ti kontakt v sobotu na hřiště. Ve středu jdu za ním s kolenama :-)

P.S.: Doufám, že jsi nás nalosoval proti Máničkám - abychom si alespoň jeden zápas zahráli vyrovnaný "fotbal" :-)

Omluvenka

(Přemek, 19. 6. 2012 18:04)

Ahoj. Jsem rád, že je tolik zájemců o účast ve fotbalovém týmu házenkářů. Já se bohužel turnaje nakonec vůbec nezúčastním a to ani jako pořadatel, ani jako hráč. Doktor mi právě dnes oznámil, že mám zánět nějaké šlachy na lýtku a nějaký (zatím blíže nespecifikovaný) čas se musím šetřit (tím pádem mám na nějaký čas utrum se sportem). Ale netruchlete, původně to vypadalo na únavovou zlomeninu, která by mi nejspíš život znepříjemňovala delší dobu.

Každopádně platí, že tým už jsem nahlásil a zítra nebo ve čtvrtek zaplatím startovné.

Sportu zdar a hodně štěstí.

P.S.: Kdybyste někdo měl konkakt na nějakého dobrého ortopeda, který by "stoprocentně" vyloučil možnost únavové zlomeniny, tak mi dejte vědět.

Tým Kolemjdoucích

(Kuba, 19. 6. 2012 17:45)

Kapitánka Katka dává dohromady tým - a soupeři se už teď začínají strachovat. Už máme 7 jistých hráčů. Ještě volná místa jsou - ale s přihlášením neváhejte, zajemců je hodně. Samozřejmě dáme přednost nejprve házenkářům a pak posilám ;-)
Tak co Pařez? Ondra? Dárek? Laski?