Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sparta fans X Plzeň fans

12. 5. 2014

Poté, co Sparta získala titul, se David rozhodl, že ukáže, komu fandí, kdo je mistrem ligy (přišel ve sparťanském dresu) a kdo je jejich úhlavním nepřítelem. Zvolil se kapitánem a proti sobě vyzval plzeňského Pavla. A výhru chtěl předvést i na pátečním tréninku.

I když to přes týden vypadalo s účastí všelijak, nakonec v pátek dorazilo 9 borců, aby protáhli svá zatuhlá svalstva.

David ve sparťanském dresu se nominoval kapitánem a proti sobě vyzval Pavla. Při rozdělování týmu měl první volbu Pavel a do svého týmu si vybral Lucku, Honzu, Lukáše a malého Míšu. Za Davidův tým nastoupili Pařez, Standa a Martin Pařez.

A hra mohla začít. Sice Pavel svému týmu oznámil, že dneska běhat nebude, že se právě vrátil z projížďky na kole a má toho fakt dost, byl to právě on, kdo na sebe vzal veškerou zodpovědnost a nastřílel na úvod několik gólů, aby se jeho tým dostal do pohody z jasného vedení . Pak ubral plyn, aby si páteční hru užili i soupeři. Avšak ti byli od úvodu nějak zaskočeni a trvalo jim poměrně dlouho, než se dostali do herního tempa.

Celou dobu měl Pavlův plzeňský tým převahu. Každý z hráčů si hru užíval, kombinace se dařily, hráči se doplňovali a góly padaly. Když už vedli asi o deset branek, dopřáli pár akcí také soupeři, aby neodešel s brekem , avšak stále si s přehledem drželi náskok, který jim vydržel až do konce. Ani ve hře na 2 vítězný nedali soupeři šanci.

Sparťanský tým byl asi opojen získáním mistrovského titulu a bohužel tady si se soupeřem nevěděl rady. Nepřesné přihrávky, zakopávání o míč ze začátku tým tolik rozhodilo, že s výsledkem už nemohl nic udělat, i když se jejich hra ke konci trochu zlepšila a zpřesnila.

Na tiskovku šli 2 vybraní z každého týmu. David i když nerad uznal, že soupeř hrál opravdu dobře, ale příště že by se zápas v takovém duchu nenesl . Takže se brzy můžeme těšit na odvetu.

Lucka

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

účast

(lukas, 16. 5. 2014 14:26)


Neúčast

(David, 15. 5. 2014 23:00)

Pátečního tréninku se nezúčastním. Jinak Lucko dobrý článek. Já jsem byl zase Stando velice nespokojen s tvým výkonem. David

Re: Neúčast

(standa, 16. 5. 2014 13:28)

Tolik jsem neresil vykon. Spis nazev naseho tymu, vykony jednotlivcu je uplne jina kapitola. :-)

dorazím

(Šimi ml., 16. 5. 2014 1:26)

standa a michal

(Ucast, 15. 5. 2014 17:27)

Dorazime. Musim moc pochvalit clanek. Vynikajici vykon. Jedine s cim jsem velice nespokojen, ze jsem byl zarazen do "sparta fans". :-)

dorazím

(Malda, 15. 5. 2014 10:44)

a koukejte všichni přijít, ať se tolik nenaběhám! Pak všechno bolí a v Besedě usínám.

účast

(Lucka, 15. 5. 2014 8:15)

Budu tam.