Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění a letní tréninky

9. 6. 2009
Ahoj všici,

na páteční tiskovce jsme dohodli datum pro letošní házenkářské soustředění:
sobota 25. až pondělí 27. července.
Tak si udělejte všichni čas a pojeďte s námi! Místo ještě nemáme dohodnuté, ale podle dosavadních návrhů to opět vypadá na Podskalí. Takže pište, kdo by chtěl s námi vyrazit a kam.

Dále bych tu chtěla rozdmýchat diskuzi o letních trénincích. Chodit do tělocvičny přes léto je nesmysl, ale zase je škoda vůbec se nehýbat. Proto navrhuji domluvit se, že bychom si chodili zaběhat na nějaké hřiště. Protože nepředpokládám, že se přes prázdniny budeme scházet ve velkém počtu, stačilo by nám i menší. Dokonce už padly dva návrhy - hřiště v areálu zemědělky a na Červeném Hrádku. Tak co vy na to - fotbálek každý pátek od 20 hod?

Reagujte prosím, ať se můžeme domluvit na konkrétních věcech.
Mějte se, čus
K. :o)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

soustředění

(Kuba, 9. 7. 2009 14:12)

Tak jak to bude s tím soustředěním? Pátek až pondělí? Počítají s tím všichni nebo jenom já, Katka, Šimi a Přéma?

HK Sedlčany

(Kuba, 16. 6. 2009 12:11)

Bylo by moc fajn, kdy organizátor Přéma zařídil, aby jsme nemuseli první zápas hrát již v 8 hodin. Rádi by jsme si trochu přispali-nepůjdem totiž spát po večerníčku, ale až po ohňostroji:-)

soustředění

(Kuba, 16. 6. 2009 12:07)

No v tomto termínu by bylo ideální, kdyby jsem jeli na soustředění do Malé Skály ;-)

Turnaj

(Přemek, 15. 6. 2009 21:01)

Zdravím všechny sportovce a účastníky sobotního Taverny Cupu zvlášť. Nevím, kolik vám toho váš kapitán řekl, tak pro upřesnění doplňuju pár informací. Turnaj začíná v sobotu v osm hodin ráno. Hraje se stylem 4+1, během hry se může střídat. Hřiště bývá o málo větší než házenkářské. Hrací systém a délka utkání dosud nebyly stanoveny. Bude záležet, kolik se přihlásí týmů. Během celého utkání je k dispozici občerstvení ve stanu 1.FC Taverny :-).Tak si přijďte zahrát nebo aspoň podpořit své házenkářské spoluhráče.

aha

(Katka, 15. 6. 2009 10:44)

Hmm, koukám, že diskuze se rozpoutala opravdu nevídaná... to nechcete přes prázdniny nikdo sportovat?
Napiš mi sem prosím, Přemku, od kolika hodin je v sobotu ten turnaj. A vůbec, jestli máš nějaké organizační pokyny, tak nám je sem pověš taky. Díky.