Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slabá účast pokračuje ...

20. 4. 2008

V pátek jsme se opět sešli v omezeném počtu osmi lidí (a to v to počítám polochromého Davida a líného Přemka). Takže to bylo zase jen na fotbal. David se i přes Přemkovy protesty postavil do brány a k nim se připojili Harry a Katka. Na druhou stranu se postavil Karel, Láďa, Kuba a Standa.

Naštěstí se ukázalo, že kvalita hráčů je důležitější než kvantita, a fotbálek se vydařil. Tedy hlavně Davidovu týmu, který soupeře přehrál ne o třídu, ale hned o celou základní školu. A nic na tom nemůže změnit ani to, že poslední dva góly dal Kuba a jeho mužstvo tak celkově vyhrálo.

Na krátké tiskovce po tréninku se mimo jiné usneslo, že by se opět mohlo v létě vyrazit někam na soustředění. Místo je zatím nejisté (i když Podskalí bylo docela dobré), termín byl předběžně stanoven na 7.-10. srpna.

Sportu zdar.

Přemek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

štípání dříví

(Katka, 24. 4. 2008 23:29)

Ahoj Honzíku, co jsi dělal minulý týden, že jsi nás nepoctil svou návštěvou?? :o)

neúčast

(Honzík Šimků, 24. 4. 2008 17:48)

Já to teď s házenou vidím dost bledě, v učení jsem ve skluzu (a dost velkém) a ještě zpracovaváme dříví a ono v pátek házená, v sobotu ráno dříví,tak potom už se naučím velký prd protože sem zralej na postel..
Ja nevím jak vy,ale ja bych se bez státnic klidně obešel :-|

omluva

(Katka, 23. 4. 2008 16:04)

Ahoj, v pátek nedorazím (studijní povinnosti) :o(

neúčast

(Kuba, 23. 4. 2008 16:03)

Po dlouhé době se omlouvám i já - tento pátek to budete muset zvládnout bezemne. Ale Přemku, napsal si to krátce, výstižně, s tou herní kvalitou bohužel i pravdivě. Co by jsi chtěl víc?!

slabota

(Přemek, 23. 4. 2008 15:14)

Ahoj. Musím se omluvit za nezáživný článek. Mám zrovna nějako kreativní krizi, takže ani zdaleka nedosahuju kvalit fejetonisty Kuby.