Jdi na obsah Jdi na menu
 


Silvestrovský trénink

2. 1. 2013

V pátek 28. 12. 2012 jsme se sešli opět k tradičnímu tréninku. Počet hráčů byl až překvapující, na to, že obvykle mezi svátky trénovat nechodíme. Přišlo nás 11, tak jsme se rozhodli pro fotbálek 6 vs. 5, kapitáni Pavel a David.

 

Barevní: David, Ondra, Hajčus, Kuba D., Míša P.
Žlutí: Pavel, Standa, ŠiMi, Šimi, Katka, Jíťa

 

Všichni si mysleli, jak žlutí své barevné protihráče díky kvalitě a početní převaze převálcují, ale k ničemu takovému nedošlo.
Barevní běhali na plný výkon, zodpovědně všichni bránili a pak všichni útočili. Největším úspěchem jejich hry byla bojovnost!!
Žlutí dobře kombinovali a většina jejich gólů padla do prázdné brány.

Skóre se přelévalo ze strany na stranu - do poslední chvíle nebylo jasné, kdo vyhraje. Při závěrečném hvizdu na tom byli lépe barevní, měli ve své brance více gólů. Na dva vítězné vyhráli ale žlutí. 
Fotbal to byl pohledný, plný vtipných situací, bravurních akcí, brilantních zakončení a hlavě čistý, bez větších faulů.

Jednotlivé hráče chválit nebudu - jen bych chtěl pochválit Mišku, která v útoku nasázela několik gólů, rozdávala skvělé přihrávky, bojovala jako drak a nebála se ani bránit. Další pochvalu si zaslouží Jíťa, která ze svého obdélníčku před brankou soupeřů dávala gól za gólem. Kde jsou ty časy, kdy se to od ní odráželo na všechny strany :-D Teď už se to odráží jen a jen do branky.
Ostatní hráči hráli skvěle jako vždy a není třeba psát, že všichni běhali a hráli naplno.

Chtěl bych o někom napsat, jak mu to nešlo, jak neměl svůj den - ale nikdo takový se tam nenašel. Možná to bude tím, že to děláme pro zábavu a ne za peníze :-)

Tiskovku jsme chtěli uspořádat (v 12-ti lidech!!!) na Vyšehradě, ale Rýša nechtěl kvůli nám narážet nový sud. Proto jsme se přesunuli do Pizzerie a následně do Besedy. Kdyby byl Rýša býval věděl, v kolik jsme šli spát, byl by býval sud s radostí narazil a svoje kamarády pohostil :-)

 

Do nového roku vám přeji jen to nejlepší! Věřim, že se budeme scházet minimálně v takovém počtu, jako na posledních dvou tréninkách, bude se všem vyhýbat jakékoliv zranění a nastane světový mír!!

 

Divoch


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dneska nejdu - zničila mě rýmička!

(Malda, 4. 1. 2013 17:18)

Tak koukám, že náš tým ničí nějaká záhadná choroba. Musím tedy učinit razantní krok a každému předepsat k trvalému užívání ovoce a slivovici, a to denně, alespoň jednou. Doufal jsem, že dneska půjdu, ale ještě to není k běhání a asi ani k stání v bráně. Tak sorry.

účasti a omluvenky

(Kuba D., 4. 1. 2013 11:46)

Asi jste si nedali jako novoroční předsevzetí se včas omlouvat z tréninků ...
Dorazí dnes vůbec někdo?

epidemie

(Šimi ml., 3. 1. 2013 23:11)

Onemocněl jsem, ale už se cítím dobře a tak zítra možná přijdu. Jíta je na tom výrazně húře a podle toho co jsem slyšel, tak i brácha leží v komoře a nožky má nahoře...