Jdi na obsah Jdi na menu
 


Shazování kil part 2 - vítejte v Novém roce

3. 1. 2015

Tak jsme se dočkali. Rok 2015 je tu a s ním spoustu možností k shazování loňský kil, jako jedna z prvních příležitostí se hned 2. 1. naskytla možnost účasti na tréninku Selčanských házenkářů, tentokrát se celý trénink odehrál hrou v kopanou.

Na začátku tréninku bylo nutnévyřešit problém se zamčenými bránami - nakonec nás musel zachránit Standa, který doběhl k Ivetě pro klíče a tudíž jsme mohli začít hrát.

V tělocvičně byla příjemně temperována, takže pro hru byly ideální podmínky. ŠiMi se opět jako kapitán neosvědčil, neboť barevní museli po rozlosování, pustit do týmu žlutých Standu, aby se síly alespoň částečně vyrovnali.

Barevní: Lukáš, David, Jirka, Číman

Žlutí: ŠiMi, Katka, Malda, Standa, Michal

Očekával jsem, že žlutí uplatní vyšší běžeckou průpravu a po krátké době půjdou do vedení, to se ale nestalo, od počátku si barevní vytvořili mírný náskok, který drželi po celou dobu hru, žlutí sice měli více ze hry, drželi balon, kombinovali na vlastní polovině, ale v zakončení byli velmi málo produtkivní, takřka jaloví. Barevní postavili velmi pevnou (a také těžkou) obranu, která byla takřka nepropustná, žlutí měli šanci střílet branky z dálky, ale takového zakončení byl schopen jen Standa. Barevní dopředu hráli velmi jednoduše, po zisku míče šli maximálně ve dvou do rychlého brejku a obvykle z první kvalitně zakončovali. Pokud nebyl možný rychlý protiútok, pak poslali míč na Lukáše, který se takřka nedal odstavit od balonu, míč zavezl na půli žlutých a pak barevní opět tvrdě zakončili. Pokud se však barevní pokoušeli o presink, pak byli trestáni, přihrávkami za obranu, které Malda s Katkou poctivě zakončovali, výsledkem toho bylo, že barevní takřka nepresovali a to jim stačilo.

Za výkony pochválím hlavně Lukáše, který se nedal odstavit od míče a byl skutečnou hvězdou, Davida, který se vydal ze všech sil a příkladně bojoval, Jirku za odvážné brejky a překvapivá a velmi úspěšná zakončení a Petra za to, že po tak dlouhé době přišel.

Ze žlutých chválím Maldu, za gymnastické zákroky, Míšu za bojovnost a vynikající výkony v bráně, Káťu za statečnost, že neuhla Lukášovi a samozřejmě Standu za to, že neuhnul švédské bedně, byť si při tom roztrhl koleno. Celý tým žlutých za to, že se při hře na 2 vítězné góly vzchopil na hřišti dominoval a zcela zaslouženě vyhrál (hrálo se minimálně 10 minut a žlutí zvítězili 3:1, kdy jediný gól dostali přes půl).

Hra byla tentokrát hodně tvrdá, ale nezákařná, jediné zranění si způsobil Standa sám, na ostatní, hlavně na Lukáše, apeluji, aby zejména u zdí nevráželi na protihráčů, kteří se je snaží oběhnout, mohlo by dojít k něpěkným zraněním. Příště snad už přijde Honza, takže budeme platit!

                                                                                                      Sportu zdar a házené zvlášť

                                                                                                                  ŠiMi

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

účast

(Jitka, 8. 1. 2015 22:39)

dorazím

Úcast

(Jirka, 8. 1. 2015 19:55)

Tak se na vás taky dojdu podívat. Jirka

ucast

(Michal, 8. 1. 2015 18:41)

Zitra se zucastnim.

Účast

(David, 8. 1. 2015 16:42)

Taky dorazím. Zdendo moc pěkný článek.

účast

(Lucka, 8. 1. 2015 14:01)

Já už taky konečně budu..

dorazím

(Malda, 8. 1. 2015 13:16)

Účast

(Standa Michal, 7. 1. 2015 14:52)

Přijdeme.A děkuji za pochvalu.

na 95 % přijdu

(Katka, 6. 1. 2015 21:35)

a tady něco pro inspiraci:
http://www.fsmilovice.cz/file/670/fyzicka-priprava.pdf

prijdu

(pevel, 6. 1. 2015 15:58)

zucastnim se...

part 3

(Divoch, 5. 1. 2015 20:40)

Mám co hodit do placu, tak dovalim.