Jdi na obsah Jdi na menu
 


Reportáž z tréninku dne 16. listopadu 2011

20. 12. 2011

Krátce před 20. hodinou jsem dorazil na pravidelný házenkářský trénink. Problém číslo 1: byla zamčená tělocvična. Chviličku před 8 dorazil Harry. Zbytek teamu však až po 20. hodině. Ty pokuty jsou nutný, jinak se spoluhráči nenaučí chodit včas. Problém se zamčenou tělocvičnou se záhy vyřešil, neboť nám z galerie hodil klíč jeden svalovec. Šimi mi hned vynadal, že jsem ho nechytil, a to opravdu neměl dělat. V šatně jsem zase já vynadal Šimimu, že není schopný napsat včas omluvenku. Sorry, ale napsat jí v pátek ráno je fakt pozdě, když minimálně od pondělí věděl, že bude zůstávat v Praze. A ještě chodí pozdě. Pozdě přišli skoro všichni mimo Davida a Harryho. Jedinou Katku omlouvají mateřské povinnosti. Jinak je to neomluvitelné.

 

Po 20. hodině jsme se začali pomalu rozcvičovat. Složení teamů bylo následující?

 

Tmavý: Harry, Hajčus a Divoch, posléze i Katka

Ostatní: Jitka, Šimi J., Šimi Z. a David

 

Začalo se hrát. Už od počátku se ukazovalo, kdo bude pánem na hřišti. Divoch a spol. lépe spolupracovali a běhali. Tu a tam se hra vyrovnala, avšak ne na dlouho. Divoch a spol. se lépe na palubovce pohybovali a vyráželi ke smrtícím brejkům. Převaha jedné ženy v poli nebyla znát. Kombinační hrou soupeře naprosto rozebrali a dávali góly do opuštěné branky. Občas se Davidovi povedl nějaký zázračný zákrok, ale moc jich opravdu nebylo. Bratři Šimkové měli tu a tam taky světlejší momenty. Povedlo se i několik pěkných akcí. Pár světlých momentů měla i Jitka.

 

Po příchodu Katky Divoch a spol. už převzali iniciativu na plné čáře. Chvilkami si se soupeřem dělali co chtěli, třeba i akce na jeden dotek. David a spol. prostě nestíhali a skóre hodně narostlo až od obludných rozměrů.

 

Při hře na dvě branky se plně ukázala fyzička a herní kvalita ve družstvu tmavých a po zásluze zvítězili.

 

Co se týče tréninku dne 23. 12. 2011 jsem pro, ale 30. 12. ne, neboť ve smlouvě je, myslím, psáno „mimo prázdniny“. A za druhé nebude se v tělocvičně topit a tudíž ani nepoteče teplá voda. Myslím si, že toho 23. je to taky na hraně. No uvidíme podle počtu účastníků, kteří se nahlásí do čtvrteční půlnoci.

 

Kdybychom se náhodou neviděli, tak přeji všem házenkářům i házenkářkám krásné prožití vánočních svátků plné pohody a radosti. Rovněž krásné prožití Silvestra a šťastný Nový rok.

 

Pro příští rok bych si přál lepší účast, včas psané omluvenky a včasné příchody na trénink.

 

S pozdravem David Jindrák, DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Účast

(David, 23. 12. 2011 18:03)

Standa a Harry nedorazí. Pavel asi ano. Otázkou zůstává, jestli bude odemčeno a zda bude nahoře nějakej svalovec. Co tvoje posili Kubo?David

-1

(Šimi ml., 22. 12. 2011 23:47)

Jíťa nedorazí, já ano.
Honza

8

(Kuba D., 22. 12. 2011 23:38)

Předpokládám, že dorazí i Honza, Jíťa, Standa, Harry a možná Hajčus...

Účast

(David, 22. 12. 2011 21:59)

Já taky klidně příjdu. Dyžtak sem kubo napiš, zda jsi někoho sehnal. O Pavlovi nevím nic. Přemek dnes říkal, že nejde.

2, 3

(Kuba D., 20. 12. 2011 21:17)

Hlásim svůj příchod, hlásim raději i Maldu, neb nevim, zda ještě rozumí česky :-)
A pokusim se sehnat další posily, abychom si zahráli a udělali si v bříškách místo na cukroví.

PS: snad Davidovi Ježíšek splní vše, co si přál ;-)