Jdi na obsah Jdi na menu
 


Reportáž z tréninku 13. 1. 2012

17. 1. 2012

Krátce před 20. hodinou se začalo scházet pouze torzo sedlčanských házenkářů a nakonec dorazilo pouze 6 statečných. Po dlouhé době se na tréninku objevil i Harry a přivedl s sebou zároveň posilu v podobě Standy2. Zbytek teamu je asi pověrčivý a věří na magický a někdy nešťastný pátek 13.

Krátce po rozcvičení se začal hrát obvyklý fotbálek tentokráte ve 3 na obou stranách. Po několika minutách se k nám přidali dva posilující z galerie. Složení teamu bylo následující:

David, Jitka, Divoch a pan X proti Standovi, Standovi 2, Harrymu a panu Y.

Po mírném oťukávání se hra docela slušně rozeběhla a začalo padat neuvěřitelné množství branek. Mladá krev na obou stranách přinesla dost života. David a spol byli vyrovnaným soupeřem Harrymu a spol.

Hra byla velice vyrovnaná a o vítězství rozhodla lepší fyzická příprava teamu Harrys.

Hodnotit výkony jednotlivých spoluhráčů nebudu, až na výjimku Jitku, která vstřelila několik branek. Jednu bezchybně kopnutou penaltou do šibenice brankáře Harryho.

V Harryho teamu zahrál dobře nováček Standa. Velice dobrý fyzický fond a kvalitní přehled ve hře. Doufejme, že bude chodit častěji a začneme se scházet ve větší tlupě.

Závěrečnou loterii v podobě dvou branek vstřelených za sebou ovládnul Harry a spol. a zaslouženě celkově zvítězili.

Pozitivní věcí byl fakt, že se hrálo velice čistě a bez žádných záludných faulů. A druhou pozitivní věcí byl příchod Pařeze, který se pomalu zotavuje ze zlomeniny nohy.

Negativem však zůstávají pozdní příchody některých spoluhráčů. Okrádáme pouze sami sebe o příjemně strávený čas na palubovce. Další negativním zjištění je jako již tradičně psaní omluvenek. Každý máme přístup na net a myslím, že by se nikomu žíly nezkrátily, aby tam napsal včas omluvenku. Tzn. do čtvrteční půlnoci, když tam nebude 6 lidí, tak se nejde. Když tam nebude 19. 1. ve 23:59 6 lidí, tak nejdu ani já.

Trénink byl rozebrán jako již tradičně na Vyšehradě v účasti pěti hráčů: Standa, Divoch, Jitka, David a Pařez.

S přáním hezky stráveného týdne se loučí David Jindrák DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nepočítejte, přijďte

(Šimi, 19. 1. 2012 18:28)

Tak už to nemusíte počítat a rovnou přijďte, neboť potvrzuji účast za mě a Jíťu,takže už nás je 6 (Divoch, David, Pavel, Přemek, Jíťa a já) a to si myslím, že přijde Katka a brácha (to však je jen můj odhad, nikoli potvrzený údaj..)

Re: nepočítejte, přijďte

(Kuba D., 19. 1. 2012 19:10)

Podle mých info zůstávají v Praze, kvůli doléčení.

Účast

(Přemek, 18. 1. 2012 9:51)

Pokud tu bude 6 potvrzených účastníků, tak se mnou můžete taky počítat.

Příjdu

(David, 17. 1. 2012 19:24)

Tento pátek mám v plánu dorazit. Mluvil jsem i s Pavlem a prej příjde taky.
ME házená na www.sportlemon.tv

čtvrtek večer

(Kuba D., 17. 1. 2012 17:42)

Problém asi není v tom, že by se lidi neomluvili - problém je v tom, že na stránky skoro nikdo nezabloudí...to by bylo potřeba změnit.
Já v pátek jdu.