Jdi na obsah Jdi na menu
 


První trénink sezóny 2012/2013

9. 10. 2012

Dne 5. 10. 2012 se konal první házenkářský trénink nové sezóny. Účast nebyla nijak valná, ale potřebovali jsme se proběhnout.

Krátce před 20. hodinou se nás v tělocvičně sešlo 7 statečných. Po krátkém protáhnutí jsme se rozdělili do dvou teamů. Kapitánky byly tentokráte dámského pohlaví.

Jitka si zvolila za spoluhráče Šimiho, Dárka a Petra Šimka

Katka zvolila Davida a Moulase.

Po ospalém začátku se začala projevovat větší zkušenost a větší vůle po vítězství v Katčině teamu. Jitka a spol nestíhali nápaditým kombinacím 3 statečných a velmi brzy prohrávali o 5 branek. Po půlce tréninku to hraničilo s debaklem. Šimi v bráně nevěděl kam dřív skočit a skóre narostlo do obludných čísel blížící se 20. V poslední části tréninku hrála Katka a spol spíše na krásu a udržení bezpečného náskoku. Většina jejich branek šla do prázdné branky, kdy zdecimovali obranu soupeře. V háčkování obránců se vyžíval především Pavel, který připravil spoustu branek do prázdné branky. Tu a tam se pokusil o slalom i David, avšak kvalit Pavla zdaleka nedosahoval. Nejtvrdší střela byla z pokutového kopu při ruce Šimiho. Jinak se hrálo velice kombinačně a bez tvrdých střel. Několik pěkných kliček předvedla i Katka. Je vidět, že si s fotbalovým míčem dokáže kvalitně potykat. Katka se předvedla i jako výborná presující hráčka. Vybojovala pro svůj team několik míčů. S kličkami si na ní nepřišel ani Šimi.

V Jitčině teamu hrál dobré utkání Šimi. Několikrát výborně zasáhnul v brance. Tu a tam se objevil i v útoku, kde nepříjemně hrozil. Dárek se taky dokázal zapojit do kombinačních akcí. Předvedl několik Tvrdých střel se kterýma měl David veliké problémy. Petr hrál výborně pro team. Vybojoval spoustu míčů a připravil několik šancí pro své spoluhráče. Má kvalitní zakončení. Nejvíce branek však dala Jitka. V útočné fázi byla nepostradatelnou členkou svého teamu. V obranné to zas tak dobré nebylo.

V loterii na dvě branky se ukázala opravdová kvalita Katčina teamu. I přes mečbol soupeře se dokázali vzchopit a po zásluze zvítězili.

Pozitivním zjištěním bylo, že se nehrálo příliš tvrdě. Žádný velký faul se naštěstí nekonal.

Negativním zjištěním byl fakt, že ve sprchách netekla teplá voda.

Když nás bude chodit více bude se hrát házená. Záleží na každém z nás jak k následujícím tréninkům přistoupí.

S přáním příjemně stráveného týdne se loučí David Jindrák DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Heslo

(David, 23. 10. 2012 23:54)

Já heslo taky nemám. Tak ten článek pošli přemkovi na e-mail: premek.jindrak@post.cz a slušně ho požádej, at ho tam vloží. Do Předmětu zadej článek. Zdar David

zapomněl jsem heslo na e-stranky

(ŠiMi, 23. 10. 2012 23:04)

HOJ Davide,

chtěl jsem hodit na stránky reportáž z minulého tréninku, ale zjistil jsem, že nemám heslo. Mohl bys mně ho poslat na maile pls. Ď.

Malda

(Šimi ml., 12. 10. 2012 14:48)

Malda přijde...

(ne)účast

(Šimi ml., 11. 10. 2012 21:12)

Ahoj, brácha jako vždy přehání. Co já vím, tak Jíťa se zítra nezúčastní,ale já ano. Dárek mi dneska říkal, že spíše nepřijde neboť má naraženou/bolavou holeň o ostatních nic nevím.
A kdopak je novopečený tatínek? Přemek? Každopádně gratuluju.
Honza.

Omluvenka

(Pařez, 10. 10. 2012 18:43)

Bohužel se musím omluvit z pátečního tréninku ale v půl devátý vezu rodiče na letiště doufám že se sejdete v hojném počtu na házenou aby mě to pak štvalo

Laski

(David, 10. 10. 2012 10:57)

Tomu, že příjde laski věříš jenom ty Šimi. To slibuje hodně dlouho a nikdy nedorazil.

a příště HÁZENÁ bude nás dost!!!

(ŠiMi, 9. 10. 2012 21:31)

Všech 7 hráčů potvrdilo účast na příštím tréninku. Navíc příslíbil Malda, Honza a Pařez - to je 10 a dost hráčů na HÁZENOU. Proto prosím Karla, Haryho a Standu a Ondru ať dorazí také. V neposlední řadě musím zdůraznit, že Laski slíbil, že přijde pokud zdraví dorazí - takže příští trénink to vypadá na 15 hráčů!!! Takže beru štěpák!!! Už se těším na házenou a možná bude i překvapení :o)) na konec.

Gratulace!

(Kuba, 9. 10. 2012 13:30)

Gratuluji novopečenému tatínkovi a mamince!!! Bětušce přeji hlavně zdarví, štěstí, lásku a co možná nejméně překážek a nástrah na tomto světě ;-)