Jdi na obsah Jdi na menu
 


První listopadový trénink

9. 11. 2014

Prvního listopadového tréninku se zúčastnilo 10 borců a 2 borkyně. Za kapitány byli určeni pozdě příchozí Malda a Standa.Obě mužstva střídala.

Malda si zvolil Davida, Bořka, Divocha, Lukáše a Martina Pařízka

Standa dal přednost Katce, Lucce, Míšovi, Jirkovi a Honzovi

Krátce po 20. hodině se začalo hrát. Hra byla zpočátku vedena ve vysokém tempu. Vedení se ujalo Maldovo družstvo, ale po chvilce se skóre otočilo. Defenzivní štít David zavelel k obratu a skóre vyrovnal. Sám kapitán se pak chopil střelecké taktovky a vytvořil pro svůj team náskok, který se do závěrečné hry na dvě branky vyšplhal na 16 brankový rozdíl. I hru na dvě branky ovládlo Maldovo družstvo, i když uteklo hrobníkovi z lopaty, jelikož Lucka zajistila pro svůj team matchball. O poslední dvě branky se postaral Bořek.

Družstvo Maldy hrálo velice kvalitně. Dobře bránilo a vyráželo do rychlých protiútoků, které nemilosrdně zakončovalo. Všichni hráči si zaslouží pochvalu. V útoku nejvíce zazářil Malda, který dal nejvíce branek. Šance mu vytvářeli všichni spoluhráči. Hlavně Divoch a Bořek. V obranné fází zahrál dobře David, který se staral trošku i o rozehrávku. V obraně i v útoku zahrál výborně Martin Pařízek. Je to talent. Nebojí se vzít zodpovědnost na sebe a soupeři s ním měli plné nohy práce. V brance podržel svůj team hlavně Lukáš. Předvedl několik dobrých zákroků, za které by se nemusel stydět ani Petr Čech. V útoku byl taky velice platným hráčem.

V družstvu Standy zahrál dobré utkání sám kapitán. Snažil se útočit a vytvářet šance pro spoluhráče. V obraně zahrál dobře. O útočení se starali hlavně Lucka a Katka. Tu a tam předvedly dobré vedení míče a kvalitní zakončení. Nedílnou součástí teamu byl i Míša. Snažil se hlavně útočit a hledat si volný prostor. Obrana s ním měla dost práce. Jirka se zaskvěl hlavně v obraně. Je velice těžké přes něj přejít. Což pochopil i David. Kvalitní obranný i útočný výkon podal Honza. V útoku se nabízel a vybízel své spoluhráče k zakončení. V brance podal dobrý výkon.

Družstvo Standy hrálo pod své možnosti. Občas nevěděli, kam dříve skočit, a proto to skončilo takovýhle debaklem. Největším bojovníkem zápasu se stal Míša. nejlepším střelcem Malda. Nejvíce metrů naběhal Divoch a nejlepším brankářem byl Lukáš.

Hra byla zhodnocena tradiční tiskovou konferencí na Vyšehradě. O jejím průběhu se snad něco dozvíme v komentářích. Již nyní se velmi těším na další trénink.

S přáním příjemně stráveného týdne se loučí

                                                                                              David Jindrák, DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Katka a Zdeněk

(Účast, 14. 11. 2014 11:09)

přijdeme v plném počtu

ÚČAST

(STANDA a MICHAL, 13. 11. 2014 18:38)

Přijdeme

venku je sychravo

(Divoch, 13. 11. 2014 12:27)

... nedorazim

Účast

(David, 13. 11. 2014 11:24)

Taky dorazím. Tak doufám, že se nás sejde dostatečné množství a hezky si zahrajeme. David

účast

(Lucka, 13. 11. 2014 8:57)

Budu tam..

účast

(Malda, 12. 11. 2014 23:33)

Davide, tys mě nějak přechválil. To se pak v pátek už nebudu snažit a budu si šetřit síly na druhou část tréninku. Uvidíme, kdo vsítí nejvíc piv...