Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proti všem

14. 11. 2010

V pátek dne 12. 11. se konal další pravidelný trénink sedlčanských házenkářů. No spíše fotbalistů než házenkářů. I když to zpočátku vypadalo špatně, tak jsem se nakonec sešli v 9 lidech. V čase, kdybychom se měli scházet (ve 20:00), nás před tělocvičnou stepovalo velice málo a to pouze 4. Jmenovitě to byly: Karel, David, Šimi J. a Šimi Z. Posledně dva jmenovaní to měli taky jen tak tak.

 

Pak už se začali pomalu trousit všichni opozdilci. Když už nás bylo 8, rozhodli jsme se jít si zahrát alespoň fotbálek. Jako poslední dorazil k velkému překvapení Martin Hájek.

 

Po krátkém rozcvičení jsme udělali 2 družstva. Kapitány byly zvoleni Katka a Divoch.

 

Katka si zvolila následující spoluhráče:  Hajčuse, Šimi Z. a Standu

Kuba si zvolil následující kvarteto: Davida, Karla, Šimi J. a Maldu.

 

Začalo se hrát ve velikém tempu. Hned zpočátku mělo navrch Divochovo družstvo, které dalo několik branek, což zatřáslo s psychikou soupeře. Divochovo družstvo těžilo hlavně z toho, že jich bylo o jednoho více a to je v tělocvičně vždycky znát. Zpočátku svůj tým taky podržel David z místa brankáře. Po nějakém čase se začalo střídat a hra se postupně vyrovnala. Střídali se všichni hráči. Každý každého a bylo úplně jedno z jakého byl družstva. Kostra Divochova družstva však zůstala stejná a projevila se i značná kvalita oproti soupeři. Divochovo družstvo si vypracovalo až 7 brankový náskok, který se soupeři ke konci podařil snížit na rozdíl 2 branek. Snížení náskoku Divochova družstva způsobil hlavně David, kterému občas nevyšla klička a soupeř to zkušeně potrestal. Avšak na obranu Davida musím uvézt, že chybu později napravil buď vstřelenou brankou nebo vynikající asistencí.

 

Při loterii na dvě branky se více štěstí přiklonilo k: Hajčusovi, Standovi, Šimimu Z. a Maldovi. Na obou stranách bylo vidět několik výborných kombinačních akcí, za které by se nemuseli stydět ani borci z Příbrami, kteří hrají v hale GOA 2. futsalovou ligu. Nu pěkně jsme si zahráli a naštěstí nezranili. Několik ostřejších zákroků tam bylo, ale naštěstí všechno dobře dopadlo.

 

Tisková konference proběhla jako tradičně na Vyšehradě za účasti 6 aktivních sportovců a jedné fanynky. Hra se rozebírala až do půl 1, kdy jsme se začali trousit ke svým domovům a do svých postelí.

 

Chtěl bych apelovat na všechny spoluhráče, aby začali chodit včas. Protože se okrádáme o drahocenný čas, který bychom mohli využít lépe ve prospěch celého družstva. Tam člověk ve 20:00 stojí a modlí se, abychom se sešli. Proto navrhuji, abychom se sešli už v 19:50 v tělocvičně. Každý máme doma hodiny a snad to nebude takový neřešitelný problém.

 

S přáním příjemně stráveného týdne se loučí David Jindrák DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

omluva

(Kuba, 25. 11. 2010 17:48)

Omlouvám se, v pátek nebudu. Užijte si trénik!

Super Kubo

(ŠiMi, 19. 11. 2010 13:44)

Na tiskovce jsi vždycky vítán - takže klidně přijď. A příští týden je hodně důležitej, bo já nebudu /morava sklípek/, takže by bylo dobré, aby mě někdo aspoň částečně zastoupil :-). Takže to už opravdu určitě přijď.

velká omluvenka

(Kuba P, 18. 11. 2010 18:56)

Chci se vám všem omluvit za mé absence z posledních tréninků nějak mi to nevychází tak se nezlobte a též se chci omluvit ze zítřejšího tréninku mám už jiný plán dorazit bych mohl až dýl na tiskovku ale nevim jestli to má cenu ale příští týden už bych rád přišel

Super článek

(ŠiMi, 14. 11. 2010 23:13)

Konečně pořádnej článek po těch minulejch nezdarech. Na pátek jsem se snažil a domluvil, že přijde Laski osobně na trénink. Takže by nás mohlo být dost a mohla by se hrát zase pořádná házená. Co vy na to - Přemku a Pařezi?