Jdi na obsah Jdi na menu
 


Předvánoční trénink 2016

25. 12. 2016

Na předvánoční trénink 23. 12. dorazilo celkem 8 hráčů. Díky Lukášovi, který přivedl 5 hráčů, se trénink uskutečnil. Kdo byl kdo, jsem si nezapamatoval. Nová jména jsou: Jirka, Jakub, David, Láďa a Milan.

David hrál s Jirkou, Láďou a poslední jméno nevím

Lukáš hrál s červenáčkem, mikinou a Milanem.

Po krátkém rozcvičení se začalo hrát. Hra byla zpočátku vyrovnaná, ale po chvilce měl Lukáš a spol. značný náskok, a tak jsme si prohodili 1 hráče z každého teamu. Od té doby se hra trošku vyrovnala, avšak Davidovi a spol. se vyrovnat nepodařilo. Hru na dvě branky za sebou lépe ovládlo družstvo Lukáše a po zásluze zvítězilo.

Obě družstva na palubovce předváděla neskutečně pěkné akce, za které by se nemuseli stydět ani hráči Realu Madrid či Barcelony. Krásné kličky, krásné střely a dobré zákroky brankářů hlavně Lukášova družstva. Jedinou kaňkou byl fakt, že se na můj vkus chvilkami docela dost jiskřilo. Což odnesl hlavně Jirka. U Jirky přes Vánoce stoupne spotřeba ledu do vyšších pater. To bude Whisky s ledem, Kola s ledem, Holeň s ledem. To budou drinky, jak se patří. Doufáme, že Jirkovi otok splaskne a příští týden se ukáže na tréninku.

No snad to nově příchozí bavilo a zahráli si tak dobře jako já a přijdou opět. Může nastat i situace, že zakládající členové budou v oslabení a pouze na lavičce. Šimi, Divoch a Katka na to v poslední době dost kašlou. Tak doufám, že si to vezmou k srdci a přijdou někdy mezi nás si zahrát.

Příští trénink se uskuteční den před Silvestrem, tak dorazte v hojném počtu.

S přáním příjemně strávených Vánočních svátků plné klidu a pohody se loučí

David Jindrák,DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář