Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poslední trénink sezony 2017/2018

3. 6. 2018

Poslední tréninková jednotka se uskutečnila v pátek 1. 6. 2018. Po 4 zrušených tréninků se sešlo 7 statečných, kteří uzavřeli letošní sezonu kvalitním futsalem. David a Ondra přišli až po 20. hodině. Davidova první nedochvilnost byla velice zkritizována. David se však nedal a vše řádně vysvětlil. Hrálo se 3 proti 4.

Družstvo 3 tvořili: David, Čéďa a Martin (dvojče)

Družstvo 4 tvořili: Lukáš, Ondra, Martin a Marek (dvojče)

Po krátkém oťukávání se začalo hrát. Hra probíhala ve vysokém tempu. Zpočátku mělo družstvo 3 převahu, kterou ke konci prvního zápasu dokázalo družstvo 4 stáhnout na přijatelnější brankový rozdíl. První zápas vyhráli David a spol 10:9.

Po krátkém odpočinku se otočily strany. Bohužel nejenom strany. Ve druhém zápase dominovalo družstvo o 4 hráčích. Hned zkraje si vypracovali značný náskok, který bez problémů udrželi až do koncovky zápasu. Naštěstí se trojice za stavu 8:0 vzchopila a vstřelila tuším alespoň 3 nebo 4 branky. I tak vyhrálo po zásluze početnější družstvo 10: 3 nebo 4. Nevím.

Do posledního zápasu vtrhla trojice velice odvážně a bez respektu. Tento zápas byl neustále velice vyrovnaný. Družstva se střídala ve vedení. Trojice vedla 9:8 a měla matchball, který bohužel nezužitkovala a tak 4 stateční vývoj utkání otočili a zvítězili 10:9. Poslední branku vstřelil Marek do prázdné branky po veliké hrubce Davida v rozehrávce. Na jeho obranu. Neměl komu přihrát, tzn. zkazil a Marek už měl jednoduchou úlohu vstřelil poslední branku sezony.

Všichni účastníci závěrečného tréninku sezony se vydali ze všech fyzických sil. Hrálo se na vysoké úrovni. S výjimkou druhého zápasu byla hra velice vyrovnaná a o vítězi a poražených rozhodlo pouze štěstí.

Tisková konference proběhla tradičně na Vyšehradě za přítomnosti Davida a Dvojčat. Krátce po půlnoci jsme se odebrali do svých domovů.

Pro nedostatek spolehlivých hráčů se sezona 2017/2018 uzavírá. Do kategorie spolehlivých hráčů bych zařadil: Lukáše, Davida, Dvojčata, Čéďu, Maldu a Martina. Do kategorie nespolehlivých zase: Standu, Michala, Divocha, Šimiho a Honzu. Například Standa s Míšou byly na tréninku naposledy 6. 4. Chápu, že to pokaždé časově někomu nemusí vycházet, ale mohl alespoň napsat omluvenky z tréninků. To je problém jednou za týden napsat například: nedorazím na trénink. Otázka maximálně 2 minut.

Všem, kdo se zúčastnili letošních 24 tréninků, velice děkuji. Nejvíce účastí měl David a to 22, následuje Lukáš s 21, Martin byl 20 krát, Čéďa byl 19 krát, Dvojčata pak 18 krát, a tak dále a tak dále. Nejvíce článku napsal David, s tímto je to 5. Jednou napsal Šimi a jednou psala Dvojčata.

Přeji Vám všem krásné prožití letních měsíců a báječnou dovolenou (prázdniny) a uvidíme se pravděpodobně první říjnový pátek.

S pozdravem David Jindrák, DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář