Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poslední trénink roku 2017

1. 1. 2018

V pátek 29. 12. se sešlo pouze torzo sedlčanských házenkářů ke svému pravidelnému tréninku. Účastníků bylo celkem 6 (David, Katka, Zdenda, Malda, Martin a Lukáš).

Po krátkém rozcvičení se začalo hrát. David hrál ze začátku s Katkou a Martinem. Po opatrném začátku se strhla branková přestřelka. Zdenda a Malda vyráželi do rychlích smrtících protiútoků se kterými měla obrana plné ruce i nohy práce. Vzadu je většinou jistil Lukáš. První zápas tak vyhrálo družstvo Zdenda, Malda a Lukáš 10: 7.

Po krátkém odpočinku začal druhý zápas ve stejném složení. David se začal více snažit a hra se trošku vyrovnala. Avšak výsledek byl stejný. Snadná ztráta míče, brejk a gól. Tu a tam se povedla velmi hezká kombinace Davidovi se spoluhráči, ale bylo toho velmi málo. Výsledkem bylo opět vítězství skoro stokilových ( nevím jestli Malda má nebo nemá 100 kilo váhy). Výsledek však byl 10:8.

Opět následovala krátká reklamní pauza a výměna hráčů. David hrál další zápas s Maldou a s Martinem. Tentokráte david a spol. nedali šanci Lukášovi a manželům Šimkovým a jasně zvítězili 10:2.

Poslední zápas hrál Šimi, David a Lukáš. Tento zápas byl velice vyhrocený, neb nikdo nechtěl prohrát. Po vyrovnaném zápasu se štěstí přiklonilo k davids team a zaslouženě zvítězilo tuším 10:7. Poslední branku zaznamenal David po nezjištné přihrávce Lukáše přes hlavu vyběhnuvšího bránkáře.

Hrálo se na celé hřiště a padalo velké množství  krásných branek. Namátkou střela do šibenic od Maldy a Davida. Až po krásné kombinace do prázdné branky od všech zúčastněných.

Trénink byl rozebrán netradičně v restauraci U Krčína v počtu 4 (Malda, Katka, Zdenda a David). Na Vyšehradě nás nepustili ani dovnitř. Je pravda, že zavírali, ale každý zákazník dobrý zákazník.  Od Krčína nás taky poměrně brzo vyhostili do ulic. Krátce po půl 12 byl trénink uzavřen.

Poslední dobou se objevuje veliký nešvar a to v podobě nenapsání se na trénink. Mluvím konkrétně o Standovi, Míšovi a Pavle. Čéďa se taky poslední dobou málokdy zúčastňuje. Nevím, nerozumím tomu co jsme Vám provedli, že nechodíte. O tom, že tentokráte nejdou Dvojčata jsem věděl neb my to hlásili. Ale proč nechodí Čéďa, Standa a spol. my zůstává záhadou.

První trénink v roce 2018 se uskuteční 5. 1. tradičně od 20. hodin.

Tak s přáním krásně prožitého Silvestra a hodně štěstí, zdraví atd. v roce 2018 se loučí

David Jindrák, DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář