Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pátek 6. prosinec 2013

8. 12. 2013

V pátek se jako obvykle sešlo několik (slovy osm) nadějných sedlčanských sportovců. Po krátké rozcvičce se volby chopil Standa a Honza. Dopadlo to následovně:

Žlutí: Divoch, David J., David P., Honza

Barevní: Lucka, Standa, Michal, Lukáš

Toto rozdělení nevydrželo až do konce tréninku, protože bylo značně nevyrovnané. Asi vás napadne, že za to mohou kapitáni, nicméně tomu tak není – může za to David J a Divoch. Oba jmenovaní se provinili tím, že předvedli kondičku, na jakou u nich nejsme zvyklí. První z nich si kondičku zlepšil tím, že si v práci vesele hubne a druhý v Praze místo studia prohání holky.

Takže se Divoch přesunul k barevným a Lukáš naopak ke žlutým. V tu chvíli se hra vyrovnala a oba týmy bojovaly o vítězství. Popravdě řečeno si nejsem jistý, kdo celkově vyhrál a ani kdo vyhrál závěrečnou bitvu na 2 po sobě padnoucí góly. Každopádně v této fázi tréninku se hrálo opravdu s nasazením.

Nyní jen pár slov k jednotlivým hráčům: hoch Divoch lítal po celé tělocvičně a bravurně obíral soupeře o míče, dával skvělé přihrávky, dal mnoho gólů. O tom, že David podal nadstandardní výkon, jsem se již zmiňoval… Co se týče Davida P., je znát, že pro něj sezóna v pátek začala a proto se jevil místy nerozehraně. Sebehodnocení raději vynechám. Teď bych měl pochválit Lucku, ale to bych se jen opakoval, tak se přesunu raději k rodině Pokorných. Tak nejprve pochválím Michala – pokrok, kterého dosáhl, je opravdu obrovský, a když k tomu přičteme zapálení do hry, můžeme si jen přát, aby si v příštích letech nezvolil nějaký jiný sport. Tak a teď si dovolím být trochu kritický. Standa vynechal již celkem dost tréninků a tak se mu poněkud zhoršila fyzička. Jak sám přiznal, v práci má několik asistentek, které mu každý den připraví snídani. Standa je důvěrně nazval „holky pro všechno“. Taky se nám snažil později na tiskovce vysvětlit, jak moc musí v práci sportovat (zákazníci ho údajně posílají o čtyři patra výš, aby tam otevíral okna…). Takže milý Stando, popros ty svoje „holky“, ať ti místo pečeného bůčku k snídani připraví něco dietnějšího. A konečně se dostávám k poslednímu hráči. Lukáš má špičkové držení balónu, dokáže tvrdě vystřelit a v obraně provádí mnoho obětavých zákroků. Do souboje jde vždy naplno, což poznal i Michal, kterého Lukáš při jedné akci lehkým mávnutím ruky odhodil skoro až na galerku ke kulturistům…

Po tréninku se kromě Michala a Lukáše všichni hráči odebrali na tiskovou konferenci. Na tiskovce se vše důkladně probralo a zhodnotilo. Některé dotazy zvídavých novinářů směřovaly na Davidův zdravotní stav. Jak se vzápětí ukázalo, pro Davida to je o citlivé téma. Každopádně se ničeho obávat nemusíme – David je zdravý jako řípa a pohmožděná končetina již není pohmožděná.

Tak a to je myslím vše. Případné připomínky či témata k diskuzi a omluvenky prosím pište do komentářů.

Honza.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ano, bude líp

(Šimi ml., 12. 12. 2013 22:43)

Dorazím,
takže se snad sejdeme.
Honza

Neúčast

(Michal, 12. 12. 2013 19:18)

Tento pátek nedorazím, protože mám lehčí zranění nohy a nemůžu s tím běhat.

Účast

(Standa a Michal, 12. 12. 2013 16:59)

Jasně přijdeme.

přijdu na 83%

(ŠiMi, 11. 12. 2013 21:18)

Tak snad se v pátek sejdeme.

účast

(lukáš, 11. 12. 2013 19:39)

Rád přijdu....

Neúčast

(David, 11. 12. 2013 16:39)

V pátek 13. 12. se tréninku nezúčastním. Firemní akce. Jsem na to zvědav. Na předvánoční trénink bych snad měl dorazit, ale nevím. Ahoj David

taky hory

(Malda, 10. 12. 2013 21:24)

Ahoj, tento pátek opět nemohu, ale ten předvánoční dorazím!

neúčast

(Jindra, 10. 12. 2013 20:50)

jedem s firmou na hory

účast

(Lucka, 9. 12. 2013 13:09)

Budu tam.. Doufám, že všichni krom lyžařů taky :-)

lyžovačka

(Divoch, 9. 12. 2013 0:06)

Nedorazim!