Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pátek 14. 3. 2014

19. 3. 2014

V pátek se tréninku zúčastnilo celkem 10 hráčů. Po dlouhé době se do sestavy vrátila moje maličkost, a tak jsem dostal vzácnou poctu napsat článek.

Žlutí: David, Michal, Míša, Lukáš a Honza

Barevní: Jindra, Lucka, Malda, Petr a ŠiMi

Dneska, když píšu tento článek, jsou vzpomínky na zápas už trochu mlhavé, ale myslím, že hned na začátku se vedení ujali žlutí a chviličku vedli. Nicméně pak už v zápase jednoznačně dominovali barevní. Zápas nebyl nikterak tvrdý a prý i nasazení bylo slabší (oproti přáteláku s mlíkaři) a jako vždy bylo vidět nemálo hezkých fotbalových akcí. Zápas skončil velkým vítězstvím barevných.

Nyní bych měl popsat jednotlivé hráče a kvůli stávkující paměti popíšu jen ty nejvýraznější, proto začnu se sebou. Jelikož jsem se několik týdnů neúčastnil, byl jsem na zápas natěšený. Můj výkon osciloval – někdy jsem v bráně kryl mnoho kvalitních střel, ale jindy jsem naopak dostával laciné góly a stejně tak kazil přihrávky. Když k tomu připočtu špatnou fyzičku, hodnotím svůj výkon jako podprůměrný. Nyní k Míšovi – ten sebral soupeři mnoho míčů, očividně mu nevadí vběhnout do střely a míč vybojovat. V obraně to zatím (především díky jeho věku a postavě) tak dobré nebylo, ale v útoku je platným členem týmu. Lukáš předvedl svůj standard. Všiml jsem si, že se nejčastěji zdržuje na levé straně hrací plochy a tento pátek dokonce velmi často bojoval o míč až v úplném rohu tělocvičny. A nyní budu chválit, neboť budu psát o dvou hvězdách našeho týmu – Michalovi a Davidovi. Oba dva předvedli vynikající výkon. Vraceli se bránit při brejcích soupeře, kazili jen minimálně přihrávky – prostě radost pohledět.

O týmu soupeře toho napíši o trochu míň. Měl jsem takový pocit, že Lucka se neprosazovala tolik jako v jiných zápasech, ale to bylo asi díky naší dobré obraně, která nepropouštěla moc přihrávek přímo před branaře. Tým jako celek zahrál dobré utkání, jinak by asi nevyhrál takovým rozdílem, ale hledat v něm jednoho nadprůměrného hráče se neodvážím.

Závěrem bych dodal, že se nemalý počet hráčů zúčastnil pozápasové besedy na Vyšehradě a pak pokračoval v besedě v Besedě. Doufám, že si všichni užili pěkný večer a tento pátek se zase sejdeme při příjemné kratochvíli. Pište (ne)účasti.

Honza.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář