Jdi na obsah Jdi na menu
 


PARODIE NA FOTBAL aneb HRA NA JEDNU BRANKU

9. 1. 2016

V pátek 8.1.2015 jsme se sešli k pravidelnému tréninku. Po pozdním příchodu Bořka a Maldy, na který jsme si už vsichni zvykli, jsme mohli začít hrát. David připravil losovací zařízení (víčka), Míša obešel hráče a složení týmů vypadalo takto:


ŽLUTÍ: Jirka, Malda, Míša, Pavel
BAREVNÍ: Bořek, David, Lukáš, Standa


Podle rozlosování do týmů se zdálo, že se bude hrát rovnocenná partie. Bohužel jsem se mýlil. Barevní měli drtivý nástup a žlutí přežili tři vyložené šance soupeře. Při čtvrté šanci už tolik štěstí neměli a prohrávali o jednu branku. Žlutí zaspali začátek zápasu. Po obdržené brance žlutí zjistili, že to bez pohybu nepůjde a začali běhat. Hra v tuto chvíli byla vyrovnaná, ale nikomu se nedařilo střílet branky. Hra byla vyrovnaná asi 7,5 minuty, respektive do té doby než žlutí dali góla a srovnali na 1:1. Od této doby bylo v tělocvičně pouze jedno mužstvo a to bylo mužstvo žlutých. Ze žlutého týmu spadla nervozita a během chvíle nasázela soupeři dalších osm branek a skóre se navýšilo na 9:1 pro žluté. Žlutému týmu se dařilo úplně všechno. Soupeře převyšoval ve všech herních situací (v kombinaci, inviduálně, fyzicky) a tak nebylo divu, že skóre neustále rostlo. V polovině zápasu, když už bylo skóre 21:3 pro žluté tak se Bořek rozhodl vzít všechno do svých rukou a sestřelil hlavního rozehrávače týmu žlutých (Pavla). Ten se těžce a dlouho zvedal... první zpráva od lékařského týmu (zlomená noha a naražená žebra) se naštěstí nepotvrdila a tak mohl naštěstí dohrát bez větších problémů. Bořkův záměr vyřadit hráče soupeře se tedy nepovedl, ikdyž to byl velmi dobrý nápad. Když Pavel rozdýchal naražená žebra tak se ujal své pozice a opět rozehrával míče jak ze začátku. Zklamaný byl Bořek, protože se jeho záměr nepovedl a věděl, že bude muset dohrávat trénink proti čtyřem. Tento úkol byl nad možnosti barevných a dostávali jeden gól za druhým. Kombinace žlutého týmu byla nezastavitelná, většinu akcí prokombinovali až do prázdné branky a skóre se zastavilo na historickém maximu 49:11 ve prospěch žlutých. Žlutý tým si udělal s barevného týmu tréninkové kužele a dobře potrénoval na další trénink. Nebýt brutálního zákroku Bořka :-) , občasného fórku Standy a řvání Davida na své spoluhráče tak by ani žlutý tým nevěděl, že proti němu stojí tým barevných předvádějící parodii na fotbal.


První část tréninku vyhrál jednoznačně tým žlutých. Ve druhé části tréninku se zrodilo obrovské překvapení. Neohrožený tým žlutých nezvládl koncovku zápasu a po rychlých dvou gólech barevného týmu si odnesl debakl 2:0. Pokud se sečtou výsledky obou částí tak zápas skončil nespravedlivou remízou 1:1.


V týmu žlutých zahráli všichni dobře, všichni se podíleli na bránění, na střílení branek a na znepříjemnění pátečního večera týmu barevných. Ve žlutém týmu předvedli všichni nadstandartní výkon. Barevní hráli také moc dobře, protože nás nechali vyhrát... Řekl bych, že celý tým barevných hrál pod své možnosti a proto jim doporučuji, aby si přišli v pátek napravit reputaci a vy ostatní přijďte taky ať vidíte jestli se jim to povedlo nebo nepovedlo.

Pavel

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

přijdu

(Číman, 15. 1. 2016 15:51)

Účast

(Standa a Michal, 15. 1. 2016 15:18)

Přijdeme.

taky si kopnu

(Divoch, 15. 1. 2016 14:41)

bude-li s kým

plánuju dorazit

(Malda, 15. 1. 2016 13:17)

účast

(Jirka, 15. 1. 2016 10:32)

Dorazím a přinesu nový míč.

Neúčast

(Bořek, 15. 1. 2016 7:45)

Mám rozbitý kotník, tak nemohu běhat. Dalo by se asi namítnout, že ani normálně toho moc nenaběhám, ale tentokrát by i moje popocházení bylo neúnosně pomalé :-) Hezky si zahrajte.

Návrat obtloustlého krále

(Šimi ml., 14. 1. 2016 22:23)

Tak zítra už konečně dorazím

Účast 15. 1.

(David, 14. 1. 2016 18:04)

Pátečního tréninku se zúčastním. Tak všichni doražte, at si hezky zahrajeme.

neucast

(pavel, 10. 1. 2016 18:45)

v patek bohuzel nedorazim