Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novoroční trénink 2020

5. 1. 2020

minimální hranice pro zahájení tréninku je 6 sportu schopných hráčů. v pátek se nahlásilo a také na trénink přišlo 6 po sportu hladových bojovníků, takže minimální kvorum pro trénink bylo splněno. 

Rozhodli jsme se, že nebudeme losovat a rozdělili jsme se na světlé proti černým. Černí si navíc na své trikoty vzali žluté rozlišováky, takže barvami se podobali hráčům Borusie Dortmund. 

žlutočerní: David, Honza a Adam

světlí: Láďa, Martin a ŠiMi

Když jsem psal, že žlutočerní připomínali hráče Dortmundu tak pouze barvami. Hrálo se na malé branky a trochu zkrácené hřiště, to bylo moc dobré rozhodnutí. Světlí ve hře od počátku dominovali, první gól vsítil Martin, bohužel do vlastní branky. Pak přidali žlutočerní další gól a v prvním setu se ujali vedení 2:0. Po té se světlí rozjeli a otočili na 5:2 s následnou výhrou 10:5. 

V druhé sadě bylo skóre přece jen vyrovnanější, ale bojovností překypující žlutočerní dokázali vést 8:5 a dokonce i 9:6. Psychicky na tom byli lépe světlí, také díky Adamově ukázkovému vlastňáku dokázali srovnat na 9:9. V tu chvíli bylo jasné, že kdo dá gól vyhraje. Nutno říci, že rozuzlení přišlo záhy, Honza vyslal nechytatelnou střelu takřka od půlky, spojil ji s ukázkovými houslemi a tečí. Však střela směřovala nekompromisně do vlastní brány. Z vítězství se tak radovali světlí v poměru 10:9, ač sami dokázali skórovat "jen" 8x a žlutočerní přes 11 vstřelených branek museli přijmout porážku. 

3 set přinesl také dramatické chvíle, zejména koncovka za stavu 9:9 přinesla spoustu nasazení a pohledných akcí. Žlutočerní chtěli ten poslední bod více a tak se jim přece jen podařilo vsítit vítěznou branku. 

hodnocení hráčů: 

David - v prvním setu to nebylo ono, vymlouval se na špatné ponožky a náročnou práci v dalších sadách to však byl ten "starý" dobrý David.

Adam - dokázal obejít hráče, bral si míč a zakončoval, malá branka pro něj nebyla motivací a tak často skóroval do té "velké", takže nebyl tak produktivní jako jindy

Honza - dříč a bojovník, typické krajový hráč, který neúnavně bojoval. Nejvíce zaujal na konci druhé sady, kdy rozhodl ukázkových vlastňákem

Martin - v obraně bezchybný, jeho cit a hlad po odebírání míčů jsou dobře známy, tentokrát hrál výjimečný fotbal, odebral spoustu míčů, které nezištně rozehrával

Láďa - hra na menší bránu mu vyhovovala, myslím, že dal nejvíce gólů ze všech, ve hře dopředu dominoval, na konci trochu docházeli síly, takže Láďova chuť vracet se polevovala. 

díky za skvělý sportovní zážitek a těším se na viděnou ŠiMi.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář