Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nekop, Nemíč, Smolař, historický hattrick našeho Davida

21. 10. 2017

20. října 2017 jsme nejenom oslavili 10 leté výročí webových stránek Sedlčanské házené, ale také jsme se sešli k již 3. sezénnímu tréninku. Účast byla velmi slušná, celkem 10 hráčů.

žlutí: Lukáš, Malda, Dvojče, ŠiMi a Přemek

barevní: David (Nekop a Nemíč), Dvojče, Martin, Čéda a Šimi

Utkání se hrálo v plném nasazení a vysoké rychlosti. První polovině se obě družstva snažila o kombinační hru, jak síly ubývali, tak hra sklouzla k individuálním průnikům a střelbě odkudkoliv.

barevné Dvojče začalo tím, že z jeho prvních 3 střel padly 3 branky a tak barevní vedli 3:0. Od stavu 5:5 pak měli více ze hry žlutí, ale skóre bylo vyrovnané a i barevní se občas dostali do vedení.

Do hry na 2 vítězné šli žlutí s dvojbrankovým náskokem. Zde se projevilo, že David hodně stojí o 3. prohru v řadě a tak Matchball vstřelil za žluté sám. Gól to byl jistě pěkný, avšak lze předpokládat, že kdyby jej David vsítil do soupořevi svatyně, byl by jistě radši. Čéda, který od začátku tvrdil, že kdo hraje s Davidem tak prohraje, tak zřejm s motivací potvrdit svou tezi, odmítl uklidit míč do žluté brány a z protiútoku jsme to tam již dotlačili a po zásluze vyhráli i hru na 2. To znamená úplné vítězství žlutých.

Po tréninku vznikla zajímavá filosofická debata a to o tom, kudy je to Na Vyšehrad blíže, zda přes náměstí (odbočka doleva) nebo přes Primáře Kareše (odbočka vpravo) i rozdělili jsme se na 2 skupiny a zjistili, že Ti co šli vlevo, to měli přeci jen o něco blíž.

                                                                sportu zdar a házené zvlášť ŠiMi

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář