Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návrat Krále - trénink 5.4.2013 BUDE!!!

1. 4. 2013

V pátek 19:59 jsem se plížil k sedlčanské školní tělocvičně ve 20:00 mi bzukla upomínka v Mobilu - házená - v témže okamžiku se rozsvítila světla v hale, to jsem nečekal - oni už jsou převlčení, oni jsou připravení ke hře? Hlavou se mi honily nečernější myšlenky, to snad ani nemohou být házenkáři, je vůbec pátek? Ale ano vše bylo v pořádku - to se jen Přemek letos poprvé dostavil na trénink a hned nás hodil do latě.

Máš spoždění ŠiMi 20 kliků a 10 koleček a dělej dělej.. no tak ostré to zas nebylo, ale Přemkova přítomnost byla dost znát. Škoda, že takovou slávu nepřišlo oslavit více hráčů. 7 je málo na házenou a na fotbla to také není ideální počet.

Hráče se jal nejprve rozdělit David, ale naštěstí jsme si vzpomněli jak to dopadlo minule a tak jsem se s Pavlem ustanovil kapitány a volili jsme nejprve 1 x Pavel, pak 2x já, pak Pavel a nakonec zase já. Jak jsme si rozerbrali hráče.

Žlutý tým: Pavel, Michal, Katka

Strakáči: ŠiMi, Přéma, Pařez a David

Pavel s Michalem se snažili, ale proti 4 to jde těžko, respektive to spíše nejde, kór, když na Přemkovi Přestávka nebyla vidět, Pařez běhal jako za mlada, Davidovi to také šlo a ŠiMi - vždyť mě znáte v bráně hrůza v útoku nic moc, ale plnou hubu keců , ale přesto se převaha Strakáčů ukázala jako značná.

Po více než půlhodině se Pařez prohodil s Káťou a hned to bylo jiné kafe - 3 fyzicky velmi dobře disponovaní jedinci proti holce, 2 veteránům a Davidovi už bylo více než vyrovnané utkání - v jeden okamžik dokonce došlo ke stažení náskoku strakáčů, ale po té se projevilo, že 90 minut hry ve 3 je moc i na Žlutý tým a jeden hráč v poli se projevil zejména ve snadném přechodu do brejkových situací a snadné zakončování 2 na 1 či 1 na 0.

Základní hrací doba skončila vítězstvím strakatých. Hra na 2 vítězné byla nezvykle vyrovnaná, žlutí získali 4 matchbally strakatí 3. Ten závěrečný proměnili strakatí a tak si vítězství užili vrchovatě.

Pochvalu si dnes zaslouží celý žlutý tým za bojovnost a výborné fotbalové dovednosti, které předváděli. Michal i Pavel zahráli nadstandartně Katka a později Pařez výborně asistovali.

Strakatí předvedli velice disciplinovaný a překvapivě týmový styl hry, který znemožnil žlutým přečíslování, v útoku pak využívali převahy jednoho hráče v poli a snadno zakončovali. Přemek opět udivoval neuvěřitelným pohybovým rozsahem, Katka výborným napadáním, David dobrou rozehrávkou a ŠiMi neustále překvapoval sebe i okolí pohybem, který nikdo nečekal .

 

V komentářích k minulému článku bylo napsáno, že příští trénink 5.4. 2013 nebude - šlo o dezinformaci, kterou jsem se snažil napravit v nadpisu a pro jistotu jí opakuji i zde - Trénink 5. 4. 2013 BUDE!!!

                                                                 Sportu zdar a házené zvlášť ŠiMi

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Omluva

(Pařez, 5. 4. 2013 17:53)

Moc se omlouvám že takto měnim své rozhodnutí ale musím narychlo odjet do prahy a dnes večer trénink nestihnu doufám že nebudu chybět a že si dobře zahrajete

Michal

(David, 5. 4. 2013 17:52)

Tak Michal mi psal, že nejde. Volal mi Standa, že dorazí. Takže zatím 8. Čus David

účast

(David, 4. 4. 2013 23:40)

Já taky dorazím. Pavel a Michal se mi neozvali. Takže sumář: Jitka, Honza, Šimi, Katka, Pařez, Petr, David. No uvidíme, kdo další se přidá. Tak zítra čus.

účast

(Jitka, 4. 4. 2013 23:02)

Já přijdu určitě a Honza pravděpodobně taky.

snad přídu

(Pařez, 4. 4. 2013 19:26)

teda pokud se nás tu sejde minimálně šest

neúčast

(Kuba, 3. 4. 2013 20:28)

Já výjmečně nedorazím.

Přijdeme oba

(ŠiMi + Katka, 2. 4. 2013 22:43)

Takže už jsme 3, kdo se ještě přidá?

:D

(Petr, 2. 4. 2013 20:13)

Tak snad už konečně přijdu :D aby vás nebyl pořád jen lichý počet :D