Jdi na obsah Jdi na menu
 


LETNÍ PŘÍPRAVA

5. 8. 2014

Krásný letní prázdninový den vybízel ke kondiční přípravě našich házenkářů a házenkářek. Tréninku se zúčastnilo neuvěřitelných 15 OSOB!!!! Zdá se, že šlo o rekordní účast v tomto roce! Doufejme proto, že takto hojná docházka bude pokračovat i na podzimních tréninkách.

Sportovní akce se konala na travnatém povrchu na Mrskošovně (vodárna). Přišli bývalé hráčky, stávající hráči, stávající "hráči", stávající hráčky, budoucí hráči, budoucí hráčky a fanynky. Kondiční trenér nebyl bohužel příliš kreativní, tak nám naordinoval pouze fotbálek. Nicméně hrát od 10:00 do 12:00 ve 33°C, to bylo na kondičku některých z nás dost velké sousto.

Tým A: Katka, Kuba, Malda
Tým B: Jitka, Honza, Přemek
Tým P: ŠiMi
Tým D: Verča, Matěj, Bára, Martin, Bětka, Věnceslava
Tým F: Pavla, Květoslava
 

Jednotlivé týmy se při hře často prolínaly a hráči se vzájemně doplňovali. Vždy běhali tam, kde je bylo nejvíce potřeba. Padlo mnoho branek, byly k vidění pěkné akce, které doháněly některé až k slzám. Všichni podali skvělé výkony, které budou ještě individuálně vylepšovat, aby v podzimní části byli ještě lepšími hráči. Pochvalu zaslouží všichni!

Bylo to krásně strávené dopoledne v příjemném kolektivu, takže VY, kteří jste nedorazili, se příště nevymlouvejte a přijďte taky! ;-)

 

Sportu zdar a kuželkám obzvlášť ;-)

 

PS: Některým jsem zmotal jména, tak mi to odpuste. Kdo si vás má ale všechny pamatovat?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

já bych šel

(Malda, 14. 8. 2014 22:00)

můžu asi jenom dopoledne, ale zato v sobotu i v neděli!

nepřítomen

(Divoch, 14. 8. 2014 10:47)

O víkendu nejsem v Sedl, takže já se nezúčastním. Nicméně Honza ti volal a tys mu to nezvedal ;-)
Jo a jestli si chceš zakopat, doporučuji je sehnat po telefonu - nemyslim si, že sem chodí o prázdninách někdo sledovat stránky :-)

Víkendový fotbálek

(standa, 13. 8. 2014 20:13)

Nazdar sportovci. Letní příprava v plné parádě a mě ani nikdo nedá pořádně vedět. To ste spoluhráči?:-) Navrhoval bych přípravné utkání na tento víkend. zatím mám když pozici dva hráče. Sebe a bráchu. tak kdyby se někomu z vás chtělo, určitě bych si šel zahrát. Čas klidně navrhněte. Pro jistotu dám tel: 773 30 99 77. sportu zdar