Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konečně 10 hráčů - účast roste

9. 2. 2013

Trénink 8. února postihla nadprůměrná účast, která byla anoncována již s předstihem na webových stránkách, čímž uděluji pochvalu všem, kteří stránky navštěvují a hlásí případnou účast či neúčast. V deseti lidech se házená hrát dá, ale kvůli zdravotním handicapům Katky se nakonec přistoupilo k hře ve fotbal. A to jsme prosím ani nezapomněli přinést štěpák.

žlutí: Maldoskapitános, Pavlosplejerosfotbalos, Honzosučiteloszbrklos, Davidospackalosnekopnutos, Jitkoszabijakosgolos

barevní: Standa, Katka, ŠiMi, Petr, Michal

Na začátku tréninku vyvstalo několik existencionálních otázek, fotbal či házená, žlutý nebo bílý míč ve čtyřech nebo v pěti?

Všechny otázky jsme zdárně vyřešili a začal se hrát fotbal 5 na 5 s bílým míčem. Standa jako kapitán barevných přepočítal svůj tým, chytil se za hlavu a zvolal "s kým to zase budu hrát?" Jo Stando pozdě bycha honit, zkus se do příště naučit jména všech hráčů a budeš si moci vybrat z většího počtu hráčů. Hra byla od počátku velmi vyrovnaná, ale skóre tomu vůbec neodpovídalo. Zlatí se ujali vedení 5:0, 6:1, 8:2,   náskok byl i desetigólový a nic nenasvědčovalo, že by se mohla hra zdramatizovat.

V druhé části tréninků se však obraz hry výrazně změnil, mohli za to zřejmě i Pavlovi žaludeční problémy, který v různých částech hry odbíhal do různých koutů tělocvičny aniž by tam směřoval balón, větší zásluhu na změně hry měl zlepšený výkon barevných, kteří zmobilizovali síly a zcela evidentně soupeře drtili kombinacemi a bojovností. Skóre několikrát stáhli na rozdíl 3 branek a srovnání bylo jen otázkou času. Ten však barevní neměli, protože v okamžiku, kdy byl brankvoý rozdíl 4 pro žluté, vymodlili si žlutí hru na 2 vítězné.

V koncovce byli barevní výrazně aktivnější, tyčky, břevna zněli ba i matchball měli, ale jak už to ve fotbale někdy chodí barevní se k matchballu dostali a poslední střela patřila Davidovi, kterému chybující brankář barevných nabil ke krásné střele, která rozhodla, že žlutí vyhráli i 2 vítězné.

Ze žlutého týmu vynikala zejména Jitka, která proměňovala nejvíce šancí a získala tak korunu krále střelců. Malda hodně běhal, ale k lepšímu výkonu mu chyběli kvalitní přihrávky. Pavel hrál velmi dobře ze začátku, ale zdravotní indispozice v druhé části hry jej výrazně handicapovala. Honza podal velmi dobrý a bojovný výkon, David hrál svůj standart, ale hlavně rozhodl střelou z dálky, takže rozhodně úspěch.

Barevní stavěli hru zejména na Michalovi a jeho fotbalových schopnostech, Katka se neprosazovala tak často jak jsme zvyklí, ale i ona měla slušné utkání, Standa hlavně špatně zvolil :o), ale hrál dobře, shozená kila jsou znát, Standův pohyb je nyní velmi aktivní a jeho hra připomíná hru Lionela Messiho v dobách jeho největší slávy. Petr hrál dobře, ale v závěru se na něm dost projevil úbytek sil - tak to má být bojovat až do padnutí. ŠiMi dost kazil a nedařili se mu ani tradiční kolmice - tak snad to bude příště lepší.

Hrubé fauly nebyly, ale okopávání bylo dost. 5 proti 5 je vždy tvrdší než 4 na 4, takže dalším úspěchem je, že jsme dohráli v plném počtu.

 

přeji všem krásný týden a na dalším tréninku nashledanou.

                                                                                                            ŠiMi

P.S. Přemku stav se, chybíš nám..

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

6

(Šimi ml., 15. 2. 2013 19:37)

standa by mel dorazit maxmilane o trosku pozdeji

zkusíme to, přinejhorším půjdem zas dom

(Malda, 15. 2. 2013 19:16)

Jít či nejít?

(David, 15. 2. 2013 19:12)

David a Pavel nemůžou. Pařez není dolečen. Standa se mi neozval. Takže sumář: Já, Honza, Malda, Šimi a Katka. Hajčus nevím, ale spoléhat na něj se mi nechce. Spoléhat, že příjde Standa nevím nevím. Nějaké návrhy? Mě osobně je to jedno. V 5 hrát nebudu.

...

(Petr, 15. 2. 2013 18:40)

Dneska nedorazím...

My dva tedy také dorazíme

(ŠiMi + Katka , 15. 2. 2013 16:06)

ahoj, omlouvám se za pozdní nahlášení příchodu, ale přijdeme oba dva.

Účast

(David, 14. 2. 2013 22:01)

Já zítra dorazím. Michal ne. Účast Dejva a Pavla je 50 na 50. Pavel se mi zatím neozval. Tudíž to vypadá, že jsme zatím 3. No uvidíme, kdo další se přidá. Snad se sejdeme. Jinak Šimi pěknej řeckej článek.

ne/účast

(Jitka, 14. 2. 2013 18:45)

Já zítra nedorazím, Honza ano.

zdar, zítra přijdu (a se mnou i zákon...)

(Malda, 14. 2. 2013 15:40)