Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kondiční trénink

7. 4. 2008
Přinášim krátkou představu o tom, co se dělo v pátek večer v tělocvičně:

Pro nedostatek hráčů byl opět na programu fotbálek. Svatby, květák a lámání kostí si nechte na prázdiny, ať je nás opět dostatečné množství na hraní házené.
Netradiční dvojice kapitánů (já a Katka) vybrala týmy trochu nespravedlivě. Katka si trochu naivně myslela, že porazí s Honzou Š., Standou, Dárečkem a Ondrou hvězdný tým Kuba, Karel, Malda, Láďa, Tomáš. Hned po pár minutách lovili ze sítě tolik míčů, že už jsme měli strach, že naštvaně odejdou. Rozhodli jsme se proto pro výměnu Karla za Honzu. A rázem se hra vyrovnala.
Veliký obdiv si zaslouží Láďa, který rozdával přesné nahrávky a každá jeho střela skončila v soupeřově síti. Nedělalo mu probléme střílet pravou, ani levou nohou - padalo mu tam naprosto všechno.

Spotru ZDAR, v pátek naviděnou!
Kuba

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Přemkova choroba

(Kuba, 10. 4. 2008 16:35)

Milý Přemku, chápeme, že se ti stal ošklivý úraz. Minulý pátek jsi nepřišel, tanto pátek jedeš pít do sklípku, další pátek budeš ještě rehabilitovat! To ale neznamená, že příští pátek nemůžeš přijít! Ba naopak - přijdeš a budeš nám radit, jak hrát, popřípadě můžeš i pořídit nějaké fotky do mrtvé galerie! Budeme se na tebe těšit!!! Jo a jestli i následující trénink ti nebude ze zdravotního důvodu doporučen, tak platí stejná pravidla - tvá účast je nutná! Ať jako hráč, nebo trenér, fotograf, kouč, roztleskávač, podavač míčů, nosič vody.

Omluva i na další pátek

(Přemek, 9. 4. 2008 11:47)

Právě jsem se vrátil z kontroly na chirurgii. Ruku mi zase něčím namazali a obvázali (i když mě příjde už docela v pořádku, doktor je ale jiného názoru :-( ). Jestli to takhle půjde dál, moc bych s mou účástí na tréninku příští pátek nepočítal :-(.

pochvala

(Kuba, 9. 4. 2008 8:30)

Nechte si těch lichotek!! Jen co se Přemek bude moc vrátit na parkety, tak bude vrním informátorem opět on - přec jen mu to jde lépe!
Tak si to tam, Přemku, pořádně užij a příští pátek naviděnou.

Omluva

(Přemek, 8. 4. 2008 9:10)

Kuba opravdu zaslouží pochvalu za článek. Jen tak dál a hlavně častěji :-).

Jak už nadpis mého komentáře napovídá, v pátek se opět nedostavím :-(. Chtěl jsem se původně vymluvit na následky své neschopnosti (proto jsem se také zranil, abych to používal jako účinnou výmluvu), ale raději půjdu s pravdou ven. Mám naplánovaný výlet do sklípku. Ale abyste z toho také něco měli, tak slibuju, že tam na vás budu myslet (víc žádat nemůžete) :-).

ostrovtip

(Katka, 7. 4. 2008 16:58)

mas pochvalu za vtipnou zpravu :o) taky doufam, ze tentokrat se nas sejde vic!