Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kam spěje sedlčanská házena?

17. 2. 2011

Už nikoho nepřekvapí, že jsme se v pátek sešli až dlouho po osmé hodině v počtu pouhých osmi kusů. A to bylo štěstí, že Malda přivedl posilu Honzu.

Bylo jasné, že víc už nás nebude, takže volba sportu byla snadná - "fotbal". V jednom týmu se sešli Malda, Honza, Šimi a Přemek (alias botanici a tlouštíci) a ve druhém Karel, David, Ondra a Patrik Pištěk (alias zbytek světa).

Víc ze hry měli překvapivě "botanici a tlouštíci". Hlavně brazilec Malda opět exceloval a když se k němu připojil i dobře postavený Honza, který neměl problém se zakončením do prázdné brány, nebylo moc co řešit. Jediné, co "zbytku světa" vycházelo daleko lépe než soupeři, byly střely z dálky, kdy často kvůli nedůslédné obraně a nepozornému brankáři dokázali snadno vstřelit Šimimu gól. Na celkovém vítězství pro "tlouštíky a botaniky" potvrzeném závěrečnými dvěma brankami to však nemohlo nic změnit.

Potréninková tiskovka na Vyšehradě se nesla v duchu úvah, kam spěje česká věda.

Sportu zdar

Přemek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

marodka

(Katka, 4. 3. 2011 9:13)

Koukám, že teď máte docela problém s docházkou. Ale až se uzdraví marodi, určitě to bude zase lepší. (Btw. v zimě byla vždycky ta docházka o něco horší.) Tak nezoufejte a hlavně to nevzdávejte! :o)

střídačka na marodce

(Kuba D., 17. 2. 2011 20:36)

Omlouvám se z nadcházejících tréninků - vystřídal jsem ŠiMiho na marodce. Tak sportu zdar a pokusim se dovalit co nejdřív!!!