Jdi na obsah Jdi na menu
 


I v únoru se hraje

9. 2. 2019

V pátek 8. 2. se sešli sedlčanští házenkáři ke svému pravidelnému tréninku. Účastníků bylo nebývalé množství. Sešlo se nás celkem 12 sportovců. Víčková loterie rozdělila účastníky do dvou 6ti členných družstev. Hrálo se 4 proti 4. Tak byl alespoň čas si na lavičce odpočinout.

Žlutí: David J, Martin, Pavla, Dominik a Dvojčata

Barevní: Lukáš, Honza, Standa, Míša, David a Malda

Krátce po 20. hodině se začalo hrát. Hned od začátku si družstvo barevných vypracovalo místy až 5. brankový náskok. Družstvo žlutých neustále náskok dotahovalo a ke konci zápasu se podařilo vyrovnat. Následně šlo družstvo žlutých do vedení o 2 branky. V tu dobu zbývalo již málo času, tak se začalo hrát na dvě branky za sebou. Družstvo žlutých si vypravovalo první matchball, avšak barevní nesložili zbraně a odvrátili tuto hrozbu rychlým brejkem. Následně svůj matchball proměnili ve vítěznou branku.

V družstvu žlutých byl nejlepším hráčem Dominik. Dal nejvíce branek a v kombinaci si rozuměl se všemi spoluhráči. V obraně team několikrát výborně podržel. Dvojčata hrála pod své možnosti. Spoustu zbytečných střel zlikvidoval soupeřům brankář Lukáš. Snažili se vyrážet do brejkových situací. Někdy úspěšně, někdy ne. To pak zase chyběli v obraně, což David nelibě nesl. Martin se zaskvěl jak v útoku, tak i v brance. Několikrát přesně vystřelil a soupeřova obrana s ním měla plné nohy i ruce práce. V brance se velmi snažil. Předvedl několik dobrých zákroků. Několikrát zkazil jednoduchou rozehrávku. Něžnou část pohlaví zastupovala Pavla. Při útočení se nabízela do kombinace, avšak střela jí moc neposlouchá. Ale i ona se zapsala na listinu střelců. David hrál od začátku v brance. Chytal co mu nohy i ruce stačili. Spektakulárními zákroky přiváděl barevné k šílenství. Když měl čas a chuť, tak se snažil podporovat i útok. Ke konci zápasu hrál v útoku a na hře se to projevilo kvalitní přihrávkou a kombinační hrou hlavně s Dominikem.

Za barevné odehrál výborné utkání Lukáš. V brance chytil spoustu nebezpečných střel. Svým vyběhnutím zabránil spoustě branek. Při útočení byl nedílnou součástí teamu. Nejstarší hráč na hřišti Honza se celé utkání velice snažil. Obrana s ním měla značné problémy. V obraně předvedl kvalitní výkon. I Standa se velice snažil. V útoku si rozuměl hlavně s Míšou a s Davidem. Několik jeho přesných zakončení dělalo obráncům i brankáři značné potíže. V obraně předvedl nadprůměrný výkon. V brance taky něco chytil. Mladší bratr Standy, Míša, hrál výborné utkání, co se týče útočení. V obranné fázi to však nebylo ono, ale i on několikrát vybojoval pro své družstvo míč. I David se rozehrál k nebývalému výkonu. Zatím jsem ho viděl pouze dvakrát, ale včera mu to šlo nádherně. S obranou si chvilku dělal, co chtěl. David J. ještě teď nechápe, jak mu mohl dát takový gól. V obraně team několikrát podržel. Posledním hodnoceným je Malda. Malda dorazil chvilku později, ale hned se zapojil do hry a dělal obráncům značné potíže. Při útoku používal svojí nepředvídatelnou kličku, na kterou mu obránci většinou skočili. I Malda však umí bránit. Pro své spoluhráče vybojoval několik důležitých míčů.

Po dlouhé době proběhla i tisková konference (opět v nebývalém množství 10 lidí). Na tiskovku nedorazil pouze Lukáš a Dominik. Krátce po půlnoci se David a Dvojčata odebrali do svých domovů. Samozřejmě, že proběhla akce Housky.

Tento článek vznikal v sobotu 9. 2. v čase 15:25 – 16:00.

Přeji všem příjemně strávený týden a v pátek se těším na viděnou.

S pozdravem David Jindrá, DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář