Jdi na obsah Jdi na menu
 


I v prosinci se trénuje

4. 12. 2021

V pátek dne 3. 12. jsme se sešli na pravidelný házenkářský trénink. Účastníků bylo zpočátku 10, později 12. Jména hráčů byla: David J., Martin R., Adam, Milan, Dvojčata, Láda, Jirka, Dominik, David S. a později dorazili ještě Roman a Jirka.

Víčková loterie rozdělila hráče do dvou rovnocenných teamů. Krátce po 20. hodině se začalo hrát. Rozdělení si opravdu nepamatuji. První match byl velice vyrovnaný a rozhodla ho až koncovka zápasu. Což velice nelibě nesl hlavně David, který se v bráně mohl přetrhnout, aby dovedl team k vítězství. Někteří spoluhráči se však příliš nevraceli, což Davida značně štvalo. První zápas byl vyrovnaný a družstvo barevných vyhrálo 10:9.

Po rozlosování druhého zápasu se začalo hrát. Zpočátku mělo navrch družstvo Davida J. a spol., které vedlo 3:0. Po chvilce však bylo vyrovnáno a soupeř (žlutí) šel po zásluze do vedení, které si udržel až do konce zápasu. I když nutno poznamenat, že i tato koncovka byla vyrovnaná. Zápas skončil tuším 9 nebo 10:7. Žlutí hráli kombinačně a trestali všechny chyby obrany barevných.

Poslední dobou se na tréninku na můj vkus až moc často jiskří. Hrozí nepříjemné zranění. Uvědomte si, že to hrajeme pro zábavu. Tak se snažte trošku ubrat plyn, aby se náhodou někdo zbytečně nezranil. Tak si na to zkuste prosím dávat pozor.

S přáním příjemně stráveného týdne se loučí

                                                                                               David Jindrák, DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář