Jdi na obsah Jdi na menu
 


Házenkáři stále pokračují

1. 12. 2018

Poslední listopadový pátek se sešli sedlčanští házenkáři ke svému pravidelnému tréninku. Účast nebyla nijak valná, přesto se odehrálo několik zajímavých zápasů. Sešlo se nás celkem 6, takže jsme hráli 3 proti 3.

Žlutí hráli ve složení: David, Martin, Dvojče

Barevní naopak: Lukáš, Adam a Dvojče 2.

První zápas ovládlo družstvo barevných, které po zásluze zvítězilo, tuším, 10:4. Toto vítězství způsobilo to, že se David zdravě naštval a zpucoval své spoluhráče pro větší aktivitu v útoku i v obraně. Za následek to mělo vítězství žlutých v poměru 10:8.

Po kratičké pauze jsme se rozhodli, že si dáme další zápas ve stejném složení. Od počátku třetího zápasu mělo družstvo žlutých značnou převahu. Vypracovali si několika brankový náskok, který udrželo až do samotného konce. Třetí zápas vyhrálo družstvo žlutých v poměru 10:7.

Jelikož nám zbývalo dost času, tak jsme se rozhodli, že si dáme i čtvrtý zápas. Tentokráte jenom do 5. I v tomto posledním zápase se štěstí usmálo na družstvo žlutých a zvítězilo v poměru 5:3.

Za žluté odehrál skvělý zápas David. Pro své spoluhráče připravil několik šancí. V obraně a v brance dělal, co mohl. Několik dobrých zákroků udrželo družstvo na přijatelný výsledek. Tu a tam taky dostal laciný gól. Někdy to tak bývá. V útoku zaznamenal několik důležitých branek. Nejslabším článkem družstva žlutých byl Martin. Jeho nepřesné přihrávky pomáhaly soupeřům k rychlým protiútokům. V zakončení se mu taky dvakrát moc nedařilo. Měl i nějaké světlé momenty. V brance se několikrát zaskvěl výborným zákrokem. V obraně předvedl svůj standardní výkon. Dvojče z počátku zápasu hrálo velice podprůměrně. Postupem času se dostalo do provozní teploty a předvádělo neuvěřitelné výkony. Kazem na jeho výkonu je neproměňování šancí. V obraně se velice snažil. Svůj team však v brance příliš nepodržel.

V družstvu barevných odehrál výborné utkání Lukáš. V brance svůj team několikrát podržel. V útoku se taky velice snažil. Měl několik jedovatých střel, se kterými měli brankáři značné potíže. V obraně vybojoval několik důležitých míčů pro své spoluhráče. Dalším na řadu přichází barevné dvojče. Dvojče se snažilo hru spíše tvořit. Několikrát našel své spoluhráče perfektní přihrávkou. V brance to však nebylo ono. Pro obranu soupeře znamenal neustálé nebezpečí. Posledním hodnoceným je Adam. Adam se celé utkání velice snažil. Ze všech účastníků toho odběhal zdaleka nejvíce. Bohužel někdy to nebylo příliš efektivní. Dostal se do několika brankových příležitostí. Někdy proměnil, někdy ne. To už se tak stává. V brance chytil několik nebezpečných střel soupeře. Kaňkou na jeho výkonu je fakt, že příliš nepřihrával a dojížděl soupeře. Je to trénink, hrajeme pro radost. Takže si to Adame příště odpust. Pár tvrdších zákroků předvedl i Lukáš.

Trénink byl velice zajímavý. Hezky jsme si zahráli. Bohužel hra nebyla rozebrána na Vyšehradě. Na druhou fázi tréninku chodí čím dál tím méně lidí. Což je veliká škoda.

Tento článek vznikal v sobotu v čase 16 – 16:40.

Příští trénink se uskuteční v pátek 7. 12. Tak doufám, že se sejdeme v hojném počtu.

Hezký týden přeji všem.

S pozdrave David Jindrák, DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář