Jdi na obsah Jdi na menu
 


Házenkáři pokračují i v dubnu

8. 4. 2017

V pátek 7. 4. jsme se sešli k pravidelnému tréninku. Účast ovšem nebyla nijak valná, ale alespoň chvíli jsme se proběhli.

David a Divoch hráli proti dvojčatům a Lukášovi.

Fotbalový zápas to byl velmi zajímavý a napínavý až do samotného konce. Lukáš a spol. se brzy ujali vedení, které si udrželi až do závěrečného hvizdu. Využívali převahu jednoho hráče v poli. Dvojčata běhala a nabíhala si do volných prostor, které David a Divoch nechávali za svými zády. Většina jejich akcí byla do prázdné brány. Chvilkami hráli i poslepu (já na bráchu, brácha na mě). V brance je podržel Lukáš. Ke konci zápasu si Lukáš zahrál i v útoku. Nabíhal si do volných prostor a vytvářel šance pro své spoluhráče.

David celý zápas fyzicky nestíhal, neb ho bolelo koleno (asi natažené vazy v koleni). Předvedl ale několik bezchybných zakončení většinou mezi nohy brankáře. Snažil se Divochovi i nabízet, ale většinou se to míjelo účinkem. Divoch se celé utkání velmi snažil. V útočení byl velmi platný. Jeho střely bodlem dělali brankářům velké starosti. V obraně předvedl několik dobrých zákroků.

Lukáš a dvojčata nakonec zvítězili v poměru 20:17. Převaha jednoho hráče je velmi znát. David už taky není ve formě, co býval kdysi. Mladí vlčáci ho bez problémů obejdou.

Hra byla rozebrána na Vyšehradě v počtu 6 lidí (Davich, Divoch, Malda, Katka a Dvojčata). Krátce po půlnoci jsme se odebrali do svých domovů.

Příští trénink se uskuteční na Velký pátek. Doufám, že ve více lidech. Já na něj nedorazím. Tak mi prosím někdo spolehlivý napište na papírek jména účastníků tréninku pro pozdější výběr peněz.

S přáním hezkých Velikonoc a bohaté pomlázky se loučí

                                                                               David Jindrák, DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář