Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. 10. 2010

V pátek po osmé hodině dorazili k sedlčanské tělocvičně ŠiMi a Šimi, čímž se na tradiční házenkářský trénink dostavilo již 7 hráčů, protože Pavel byl ohlášen až na pozdější čas, šlo se do šatny.

I s Pavlem nás tedy bylo 8 a o hře bylo prakticky rozhodnuto. Kapitány se jmenovali bratři Jindrákové a volili zcela evidentně podle dosaženého stupně vzdělání, týmy se totiž rozhodili na tzv. inženýrskou větev a zbytek.... :-)

žlutí: Ing.. Jindrák, Ing. Pelant, Ing. Šimek a pouze Bc. Malíček
barevní: David, Pavel, Kuba a Honza

Převaha žlutých byla zjevná už při rozlosování, né nadarmo Přemek leta studoval, odpíral si požitky, aby mohl zvolit ten správný tým a zjevně si nevybral špatně. Výhody žlutých byly hlavně v rovině, zkušeností, váze, intelektu, kondice, výšky, tloušťky, rychlosti, taktické vyspělosti, bojovnosti a vůli po vítězství.

Jak již jsem naznačil v předchozích odstavcích hned po úvodním "imaginárním" hvizdu se žlutí zakousli do svého soupeře způsobem, jakým kouše Ozzy Osbourne netopýry; a propós rády netopýři myši nebo rády netopýry myši? Skóre utěšeno narůstalo a nebýt chvilkových zaváhání žlutých /po většinou, když jsem byl v bráně já/, mohlo utkání dopadnout doslova debaklem.

Nakonec i barevní začali podávat pěkné sportovní výkony a tak v závěru vedli žlutí o cca 3 branky, v okamžiku, kdy byl tým žlutých v útočné akci, zahlásil kapitán žlutých Přemek hru na "jeden vítězný" a Ing. Karel celé utkání rozhodl.

Všichni hráči bojovali a  předvedli velmi pěkný výkon, jednoho hráče však musím vyzdvihnout - Maldu. Ač sám riskoval život, naběhl si na dlouhý centr a vida jedinečnou šanci proslavit se, ve stylu brazilských reprezentantů tam švihl takové nůžky jaké svět neviděl. Škoda jen, že míč minul a po té byla hra na zhruba 5 minut přerušena, aby se Malda zvedl,oprášil brýle atd.... byl to neuvěřitelně silný zážitek, na který budu dlouho vzpomínat.

Všichni Ti co nebyli o hodně přišli, proto neváhajte a přijďte na páteční trénink. Kondice již bylo dost pojďme si zahrát házenou!!!

PS: 4. 12. 2010 - turnaj v házené v Ustí n. Labem... co vy na to?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Omluvenka

(David, 22. 10. 2010 16:32)

Dne 22. 10. na házenou nejdu. Snad se Vás sejde dostatečné množství, aby jste si zahráli. David

neučast

(Šimi ml., 14. 10. 2010 23:41)

Zdravím, nasledujicich 2 treninku se nezucastnim.

To: Karlovo koleno

(ŠiMi, 14. 10. 2010 13:16)

Ahoj koleno, koukej se polepšit ať si v pořádku a už nezlob!!! a v pátek přijď na trénink, potřebujeme tě koleno.

Píše marod

(Karel, 13. 10. 2010 20:34)

Zdar pisatelům.
Docela dobrý článek. Jen jen¨jedna malá informace.
Moje koleno se rozhodně nelepší a osobně, zatím bez konzoltace s řezníky, to vidím na min. 14 dní oddech.
Turnaj v Ústí myslím není na pořadu, vždyť nikdo pořádně nedržel míč 6 měsíců.
Ahoj Karel

pár slov....

(buri, 12. 10. 2010 1:37)

Zdar,tak jsem se konečně dostal k netu,tak si taky přihodim pár slov k zápasu s gymplem.Tedy,předně gratulace k vítězství a docela i k předvedenýmu výkonu,hlavně v druhym poločase.Sic nějaké chybky byly, pár přihrávek se nepodařilo,přesto se na to dalo koukat.Jo,a že to je z hlediště pohled jiný než z palubky,o tom žádná.Takže ještě jednou gratulace a teď už jen zápas s opravdovejma házenkářema

oprava článku

(Kuba, 11. 10. 2010 22:50)

Zdendo, přepiš v rozlosování "pouze" na "zatím" ... vypadá to dost divně, když dosavadní sudium zvládá Malda na červený diplom ;-)