Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotbálek 18.4.

22. 4. 2014

Zdravím všechny sportovní příznivce především pak příznivce a fanoušky Sedlčanské házené.

V pátek 18.4 se sešlo 9 odhodlaných sportovců jako tradičně se zvolil hlavní sport sálový fotbal a začaly se rozdělovat týmy, kapitáni byli Jindra a Lucka. Já sem přišel asi o deset minut déle, takže nevím, jak tuhý byl mezi nimi boj o spoluhráče.

Týmy byly tedy následující:

Jindrovi barevní: David, Malda, Standa, Míša a střídající Pařez

Lucčini žlutí: Pavel, Michal, Lukáš

Zdálo by se, že barevní musí mít navrch, když jich bylo o dva hráče více, a jak jsme zvyklí, u nás na fotbálku vítězí především tým s větší fyzičkou. Žlutí ovšem dokázali perfektně držet krok a svými fotbalovými dovednostmi dokázali držet krok. První polovina tréninku se hrála vyrovnaně, skóre se přelévalo ze strany na stranu, ovšem zhruba po hodině hry si žlutí vytvořili náskok zhruba čtyř gólů a své vedení si pohlídali až do konce hry. V závěru celého tréninku se tradičně hrálo na dva vítězné. V této minihře se rychlého vedení ujali barevní povzbuzeni vidinou alespoň malého vítězství. Žlutí byli ovšem rázně proti a dvěma slepenými góly potvrdili svou celotréninkovou dominanci.

Dále hodnocení jednotlivých hráčů:

V týmu žlutých jako vždy dominoval Pavel jak v obrané tak v útočné fázi téměř bezchybný vedl svůj tým, rozdával přesné přihrávky a střílel ještě přesněji, jeho souhra s Luckou všechny převyšovala, mám takové podezření, že jsou příbuzní. Lucie hrála opět velmi dobře jak v obraně, tak i v útoku jedinou kaňkou byla sem tam nepřesnost ve finální střele. Michal Podporoval svůj tým velice dobře perfektními a nečekanými finálními přihrávkami po kterých pokaždé padl gól. V obraně hrál velice spolehlivě a nebylo vůbec lehké téměř nemožné se přes něj prosadit. Posledním hodnoceným z týmu žlutých je Lukáš dominoval především svou obětavou hrou v bráně. V útoku zdatně doplňoval svůj tým, ovšem jeho kličky končily se sotva 50% úspěšností často to bylo tím, že se vrhal mezi početní převahu soupeřů a tudíž měl asi nejvíce ztracených míčů.

V týmu barevných dominovalo duo Jindra a Malda jejich útočná souhra byla téměř k nezastavení. Jindra jako správný kapitán podporoval svůj tým ve všech fázích hry a jeho přesné střely byly téměř nechytatelné. Malda vynikal v útoku svou precizní kličkou a nečekanou střelou, v bráně byl z týmu barevných asi nejlepší neboť předvedl spoustu obraných zákroků a především vynikající reflex. Útočnou hru doplňoval Standa především svými výpady po levém křídle, ovšem nedostával se tolik do zakončení jako obvykle spíše se snažil vytvářet šance pro dśvé spoluhráče, ale odehrál velmi slušné utkání. Dalším hodnoceným je Míša jako nejmladší člen našeho oddílu se rozhodně neztratil tento trénink se spíše soustředil na obranu a tudíž se do gólových situaci moc nedostával, ovšem pokud se již do zakončení dostal vždy to byla velmi nebezpečná střela. David jako jeden z hlavních defenzivních štítů se soustředil především na obranu, ze které se často vydával do protiútoku

trestat nepřesnosti soupeře. Jedinou chybou na Davidově výkonu bych viděl v tom, že nepodporoval rychlé útoky svého týmu z druhé vlny, neboť soupeři si téměř vždy dokázali první vlnu rychlého útoku pokrýt a střelec z druhé vlny by se v těchto situacích hodil. Posledním hodnoceným jsem já mno co k mému výkonu říct předvedl jsem jeden z nejslabších výkonů v v mé dosavadní kariéře asi bych se mohl vymluvit na momentální výpadek jelikož jsem zrovna zápasil se zákeřnou rýmičkou, nebo jsem byl zesláblý po celodením půstu ovšem pravdou je, že jsem se nedokázal za celou hru dostat do tempa a moc jsem ze svého fotbalového umění nepředvedl snad jenom to že jsem toho moc nenaběhal, a přesto jsem se potil jak vrata od chlíva.

Tisková konference se konala na Vyšehradě, jelikož jsem se již této tradice neúčastnil nevím, jak kdo dopadl a co se řešilo snad mě někdo doplní v komentářích.

Na závěr snad stačí už jen popřát všem hezké velikonoce pro pány kvalitní koledu a pro dámy co nejméně bolestivá jelita.

Mějte se fajn a snad se příští týden znovu sejdeme v tak hojném počtu, u mě je to tak 60 na 60 že se zúčastním.

Sportu zdar Pařez

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

neúčast

(Jindra, 25. 4. 2014 12:45)

Bohužel tento pátek nedorazím, budu se o víkendu stěhovat. V týdnu jsem se dověděl, že opět odjíždím na celý květen do země hulení a kurviček, takže budu mít delší pauzu.

omluvenka

(Pařez, 25. 4. 2014 9:46)

bohužel opět nedorazím

účast

(Standa a Michal, 25. 4. 2014 8:37)

přijdeme

ucast

(pavel, 25. 4. 2014 6:37)

ucast

opět nejdu

(ŠiMi, 25. 4. 2014 0:13)

bohužel opět se nezúčastním, sportu zdar.

čau, tak nakonec taky dorazim

(Malda, 24. 4. 2014 23:23)

účast

(Ondra, 24. 4. 2014 21:26)

Ahoj zítra se dostavím a snad přijde i Michal Řepa

účast

(Michal, 24. 4. 2014 20:45)

Ahoj, přidám se a v pátek přijdu. Kdo bude další?

účast

(David, 24. 4. 2014 19:30)

Tak už jsem 2 Lucko. Uvidíme, kdopak se ještě přidá. Necháme se překvapit. Jinak Kubo pěkný článek.

účast

(Lucka, 23. 4. 2014 12:47)

Budu tam..