Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotbal nebo hazená?

27. 4. 2008
Na tréninku se nás tentokrát sešlo 10, a to jen díky účasti "malých" (Ondra, Dáreček a Tomáš). Jinak přišli Karel, Láďa, Šimi, Harry, Standa, Přemek a Martin.

Na úvod jsme si chvíli házeli na bránu (někteří na golmana) a pak se chvíli dohadovali co hrát. Nakonec zvítězily hlasy volající po fotbalu. Na jednu stranu se postavili Šimi, Harry, Láďa, Martin a Tomáš. Proti nim nastoupili Karel, Standa, Přemek a hvězdný bratrský útok Ondra a Dáreček. Ze začátku se tito dva sice chvíli hledali, ale časem se začali sehrávat a po chvíli se dokázali mezi protihráči snadno prosadit a nastřílet soupeři řádku gólů.

Na druhé straně exceloval hlavně Tomáš. Nasazením i technikou hry výrazně převyšoval své starší a zkušenější spoluhráče. Hlavně proto, že Harry (hvězda posledního tréninku) si nejspíš vystřílel prach minulý týden a nový se mu do jeho "bot" ještě nepodařilo nasypat.

Hra byla celkem vyrovnaná, ale po odstoupení Ládi, kterého pobolívalo staré zranění, začínali Karel a spol. získávat navrch. Nic ale netrvá věčně, soupeř se na konci vyhecoval a s vypětím posledních zbytků sil dokázal vstřelit poslední dva vítězné góly.

Sláva vítězům, čest poraženým!

Po tréninku ještě chvíli probíhala diskuze, jestli se sejdeme příští týden. Ale vzhledem k tomu, že se nedospělo k žádnému závěru, trénink nejspíš bude.

Přemek
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ja pujdu

(kuba, 28. 4. 2008 17:55)

V pátek přijdu, tak doufám, že se sejdeme!! :o)

ja pujdu

(katka, 27. 4. 2008 21:16)

V pátek přijdu, tak doufám, že se sejdeme!! :o)

neúčast

(Přemek, 27. 4. 2008 21:14)

Ahoj. Je mi líto, ale v květnu se mnou na tréninkách nepočítejte. Nejdřív se rekreuju na Slovensku a pak mám povinnosti jinde :-(. Snad se budete scházet i tak a nebudu vám chybět.