Jdi na obsah Jdi na menu
 


Duben – ještě hrajeme

6. 4. 2019

První dubnový pátek se sešlo pouze torzo sedlčanským házenkářů k pravidelnému tréninku. Účastníků bylo tentokráte 7 statečných a sportuchtivých lidí. Málem se ovšem nehrálo, neboť byla tělocvična zavřená a na galérce nikdo necvičil. Naštěstí má David telefonní číslo na pani školnici a ta nám plně vyšla vstříc a zařídila otevření tělocvičny. Po krátkém rozcvičení jsme přistoupili ke klasické losovačce. Víčka určila následující teamy.

Žlutí: Adam, Lucka a Dvojče

Barevní: David, Lukáš, Martin a Dvojče 2

Od první minuty prvního zápasu mělo navrch družstvo žlutých. Vypracovalo si až 5 brankový náskok, který do konce zápasu udrželo. Vyhrálo, tuším, 10:6.

Druhý match naopak začalo lépe družstvo barevných. Dalo první branku, avšak pak se do jejich kombinací vložil soupeř a zápas překlopil na svoji stranu. Výsledek byl, myslím, 10:8.

Třetí zápas opět rozehráli barevní lépe, ale strojová hra žlutých a chyby v obraně barevných opět udělaly svoje. I tento zápas zvládli žlutí lépe a po zásluze opět zvítězili v poměru 10:7.

Do posledního zápasu večera vložili barevní všechny své síly, aby alespoň jedenkrát zvítězili. Čtvrtý zápas tak byl velmi vyrovnaný a družstvo žlutých se nedalo tak lehce. Nicméně poslední zápas k velké radosti Davida ovládlo družstvo barevných v poměru 10:9.

Za žlutý team odehrál výborné utkání Adam. Neustále se nabízel pro přihrávku od svých spoluhráčů. Jeho střely dělaly brankářům velikánské starosti. V obraně i v brance několikrát svůj team podržel. Lucka odehrála taky výborný match. Chvilkami se dokázala perfektně uvolňovat pro přihrávky od spoluhráčů. V brance jí to na druhou stranu tak nešlo. Dvojče žlutých kombinovalo se všemi spoluhráči. Pro své spoluhráče vymýšlel přihrávky za obranu soupeře. V brance svůj team několikrát podržel.

Za barevné nejlépe hrálo Dvojče. V obraně vybojoval několik důležitých míčů. Svým spoluhráčům servíroval přihrávky až do kuchyně. Z čehož těžil hlavně David. Žádný míč pro něj nebyl ztracen. I když byl tísněn protihráči, míč kvalitně podržel a pak přihrál na volného spoluhráče. I David se velmi snažil. Ač nemá tak dobrou fyzičku, jako mladší spoluhráči, vytvořil pro své spoluhráče spoustu šancí. Bohužel jejich proměňování je velkou kaňkou na výkonu ostatních. V brance se velmi snažil. Několik střel chytil, ale na druhou stranu dostal několik laciných branek. V obraně se velmi snažil. Lukáš plnil hlavně defenzivní úkoly. V brance a v obraně mu to jde, ale se svojí postavou se moc nehodí do rychlého protiútoku. Ale i on několikrát přesně vystřelil. Tuším, že ve třetím zápase si připsal tři branky za sebou. Komu se trénink vůbec nepovedl, byl Martin. V prvním zápase si bohužel připisoval asistence na branky protihráčů. Od druhého zápasu se jeho hra zlepšila. Několikrát přesně zacílil na branku soupeře. Pro obranu byl velmi nebezpečný. V obraně team několikrát podržel. V brance předvedl několik vynikajících zákroků. Martinovi dělá značné potíže zpracování míče do pohybu. Dále by mohl zapracovat na přesnosti přihrávek a zakončení do prázdné branky. Tento týden se mu nedařilo. Když na sobě trošku zapracuje, tak to příště bude určitě lepší.

K velkému zklamání Davida neproběhla tisková konference. Tudíž jsme se krátce po půl 10 odebrali do svých domovů.

Velkým zklamáním je fakt, že se nás schází velice malé množství. Přestali chodit: Standa, Pavla, David a Honza Šimek. Chápu, že se to pokaždé někomu nemusí hodit, ale dávat vědět na stránky byste mohli. Od toho jsou zřízeny.  Snad se to v následujících týdnech zlepší a budeme se scházet v hojném počtu.

S přáním příjemně stráveného týdne se loučí

David Jindrák, DiS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář