Jdi na obsah Jdi na menu
 


Druhý trénink 11.10.2008 je ZRUŠEN

6. 10. 2008

Zdravím vás v sezóně 2008/2009 (snad to do toho roku 2009 zvládneme). Jak již asi všichni víte, máme za sebou první trénink nové sezóny. Účast nebyla nijak hojná, ale i deset hráčů se dá považovat za úspěch. Nakonec to tedy na házenou bylo.

Jak se všichni těšili se projevilo už na tom, že se většina účastníků dostavila včas, tzn. ve 3/4 na osm. To se stalo snad poprvé :-). Rychle jsme se převlékli a naběhli do tělocvičny, kde jsme zůstali zaraženě stát. Nepřekvapili nás ale mladí rybáři, o jejichž tréninku jsme věděli, ale nově zbroušené parkety a především, světe div se, nalajnované házenkářské brankoviště. Už se asi nebudeme muset dohadovat, jestli byl nebo nebyl přešlap.

Po krátkém rozcvičení si Karel a Standa rozdělili ostatní hráče. Snad poprvé se postavil Harry proti Šimimu (i když nutno dodat, že proti své i Šimiho vůli). Takže na jedné straně byli Karel, Harry, Láďa, David a Přemek a proti nim se postavili Standa, Šimi, Martin, Katka a Patrik, který se po dlouhé době ukázal. V takto nízkém počtu jsme si mohli dovolit i hrát na postranní "lajny", což zvlášť ze začátku dělalo některým problémy.

Hra měla spád a na všech bylo znát, že jim házená přes léto chyběla. Na jedné straně se prosazoval především Patrik a Šimi, který svými manévry tělem klamal obranu. Ve druhém mužstvu vycházel zápas Přemkovi, kterého však skvěle doplňovali i ostatní. Karlův tým si vytvořil několikabrankový náskok, který s přehledem hájil až do konce. Konec již byl tradiční - na dvě branky za sebou. Nejprve se štěstí usmálo na Karlův tým, který se dostal do vedení. Standa a spol. ale dokázali odpovědět a hned tak měli k vítězství blíž oni. Soupeř ale dokázal opět skóre otočit. Když už to vypadalo na jasnou záležitost, střetl se Přemek s Patrikem tak nešťastně, že mu rupnul vaz držící palec ve správné poloze (že se jedná o utržený vaz se Přemek dozvěděl až v sobotu odpoledne v Příbrami na ortopedii). Přemek se přesunul do brány, což byla chyba, protože taková "díra" jako je on, nemohla zabránit dvěma rychlým brankám Standova týmu. První vítězství nové sezóny si tak připsali Standa, Šimi, Martin, Katka a Patrik.

Po zápase následovala, jak už bývá zvykem, krátká tiskovka na Vyšehradě.

Sportu zdar.

Přemek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Přemek v bráně

(Šimi, 8. 10. 2008 14:58)

Ahoj Přemku, Tvé zranění mě mrzí. Prý máš ruku v sádře na 5 týdnů. To je smůla. No snad se v pátek objevíš aspoň do brány :-). Já tedy přijdu a budu hrát s Harrym. Tedy doufám, vy nás rozdělíte a takhle to dopadne :o))). Sportu zdar.

fotky

(Kuba, 7. 10. 2008 22:19)

Ahoj Přémo. To pro mě nebude žádný problém. Jen to má velký háček - nevzpomenu si na to. Ale napíšu si to na čelo a snad se během dne potkám se zrcadlem. Snad je jedno, jaké přenosné médium použiju:-)

fotky

(Přemek, 7. 10. 2008 16:05)

Ahoj Kubo. Nemohl bys v pátek přinést fotky z přátelského fotbalového utkání, abychom taky ukázali světu, jak hrajeme fotbal :-)?

budu tam

(Kuba, 7. 10. 2008 15:17)

Potvrzuji svoji účast. Mimochodem - komu se co kdy proč a jak stalo?